ČSN EN 1136 - Ovocné a zeleninové šťávy. Stanovení obsahu fosforu. Spektrofotometrická metoda - Tisk
ČSN EN 1136Tato norma specifikuje metodu stanovení obsahu fosforu v ovocných a zeleninových šťávách a podobných výrobcích.
Nalezeno 271 nabídek. (Zobrazuji 121 – )
ČSN EN 1136Tato norma specifikuje metodu stanovení obsahu fosforu v ovocných a zeleninových šťávách a podobných výrobcích.
ČSN EN 1141Tato norma specifikuje metodu pro stanovení obsahu prolinu v ovocných a zeleninových šťávách a podobných výrobcích.
Ovocie a zelenina dodávajú telu dôležité vitamíny a ďalšie nenahraditeľné látky, ktoré posilňujú náš imunitný systém. Pochopiteľne, môžete ich jesť surové, no len tak chrumkať kus zeleru či petržlenu pre mnohých nie je veľmi lákavé. Ak však aj menej chutné druhy...
Roztomilé figurky medvídků vyrobené ze šťavnaté ovocné žvýkačky stále potřebují chutné odstředěné mléko, aby vyrostly velké, silné a veselé na patře v šesti lahodných příchutích. S Emmou, Emilem, Antonem, Miou, Benem a Friedou je zábava s občerstvením zaručena s...
Ovocie a zelenina dodávajú telu dôležité vitamíny a ďalšie nenahraditeľné látky, ktoré posilňujú náš imunitný systém. Pochopiteľne, môžete ich jesť surové, no len tak chrumkať kus zeleru či petržlenu pre mnohých nie je veľmi lákavé. Ak však aj menej chutné druhy...
Provozní automatický minititrátor vyjádřuje výsledek přímo v g/100 mL zvolené organické kyseliny (k. jablečná / k. vinná / k. citrónová dle ovoce). Současně lze využít jako přesný stolní pH meter. Zabudované magnetické míchadlo a příslušenství v dodávce umožňují...
ČSN EN 1131Tato norma specifikuje metodu stanovení relativní hustoty d20 °C/20 °C ovocných a zeleninových šťáv a podobných výrobků.
ČSN EN 12136Tato norma je českou verzí evropské normy EN 12136:1997. Evropská norma EN 12136:1997 má status české technické normy. Norma specifikuje metodu stanovení celkového obsahu karotenoidů a obsahu jednotlivých frakcí karotenoidů v ovocných a zeleninových šťávách...
Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy / Dr. Norman W. Walker, 1993 - vazba: měkká, stav: zachovalá, první vydání, stran 174
ČSN EN 1140Tato norma specifikuje metodu pro stanovení obsahu D-glukózy a D-fruktózy v ovocných a zeleninových šťávách a podobných výrobcích.
ČSN EN 1134Tato norma specifikuje metodu stanovení obsahu sodíku, draslíku, vápníku a hořčíku v ovocných a zeleninových šťávách a podobných výrobcích atomovou absorpční spektrometrií.
ČSN EN 12137Tato norma je českou verzí evropské normy EN 12137:1997. Evropská norma EN 12137:1997 má status české technické normy. Norma upřesňuje metodu stanovení celkového obsahu kyseliny vinné v hroznové šťávě metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC)....
Autor : Anna Brenn Horová, Popis : Ovocie a zelenina dodávajú telu dôležité vitamíny a ďalšie nenahraditeľné látky, ktoré posilňujú náš imunitný systém. Pochopiteľne, môžete ich jesť surové, no len tak chrumkať kus zeleru či petržlenu pre mnohých nie je veľmi lákavé....
Rozměry: průměr: 9 cm výška: 26,5 cm objem: 1 l Barva: čirá Materiál: sklo Myčka nádobí: ANO Mikrovlnná trouba: NE...
Jazyk: slovenský Počet stran: 128 Rok vydání: 2018 Vazba / Podoba: Pevná bez přebalu lesklá Sortiment: Nakladatelství: Fortuna Libri SK, s.r.o.
ČSN EN 12133Tato norma je českou verzí evropské normy EN 12133:1997. Evropská norma EN 12133:1997 má status české technické normy. Norma specifikuje potenciometrickou titrační metodu stanovení obsahu chloridů v ovocných a zeleninových šťávách a příbuzných výrobcích....
ČSN EN 12143
ČSN EN 1133Tato norma specifikuje metodu stanovení formolového čísla ovocných a zeleninových šťáv a podobných výrobků.
ČSN EN 12144
ČSN EN 12145
V tejto praktickej knihe sú popísané účinky a dôležité látky čerstvých ovocných a zeleninových štiav. Dozviete sa, prečo je pitie čerstvých štiav pre naše zdravie mimoriadne významné a aký je rozdiel medzi šťavou a celými plodmi. Hlavnú časť publikácie tvorí popis...
ČSN 56 8543Úkol č. 56/0605/00 Ovocné a zeleninové šťávy - Jablečná šťáva Tato norma specifikuje požadavky na kvalitu a autenticitu jablečné šťávy. Hodnoty parametrů uvedených v této normě vycházejí z hodnot autentických a "nezlepšovaných" šťáv se zohledněním všech...
V této praktické knize jsou popsány účinky a důležité látky čerstvých ovocných i zeleninových šťáv.
ČSN EN 1138Tato evropská norma specifikuje metodu enzymového stanovení obsahu kyseliny L-jablečné přítomné ve formě kyseliny nebo jejích solí v ovocných a zeleninových šťávách a podobných výrobcích.
ČSN EN 1135Tato norma specifikuje metodu stanovení obsahu popela v ovocných a zeleninových šťávách a podobných výrobcích.