Moštárna Hoštětín Ocet jablečný Bio 500 ml
Jablečný ocet je zdravá náhrada klasického kvasného octa. Voní po jablkách a má příjemně nakyslou chuť. Je vhodný do zálivek, nebo na dochucení zeleninových salátů nebo do...
Nalezeno 905 nabídek. (Zobrazuji 1 – )
Jablečný ocet je zdravá náhrada klasického kvasného octa. Voní po jablkách a má příjemně nakyslou chuť. Je vhodný do zálivek, nebo na dochucení zeleninových salátů nebo do...
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: K dochucení pokrmů. Pikantní, slaný a kyselý zároveň. Zvýrazňuje chutě a do jídla už nemusíte přidávat sůl. KALORICKÁ HODNOTA/ENERGIE (NA 100ML): 73...
Blahodárný přírodní elixír s pozitivními účinky na lidské zdraví. Hlavní aktivní složkou je kyselina octová, která dle studií může pomoci s regulací krevního cukru a snižovat...
Tento jablečný ocet se vyrábí zkvašením moštu čerstvě vylisovaného z bio jablek. Není tedy vyroben z koncentrátu. Pro výrobu byla použita na slunci uzrálá jablka z vyhlášených...
Jablečný ocet ze šťávy celých jablek. Vyroben bez použití chemických a konzervačních přísad. Tento jablečný ocet má stupeň kyselosti 5%. Ocet jablečný 0,75 l BURKHARDT -...
jablečný ocet 6% Celá čerstvá jablka se rozdrtí a nechají se v nádobě kvasit. Poté se obsah přecedí a získává se hustá tekutina medové až hnědé barvy, kterou známe jako...
Náš nový jablečný ocet nevyrábíme vlastně ani tak my, jako spíš kmeny šikovných kvasinek, bakterií a enzymů. Ocet obsahuje přírodní mateční kulturu, což je shluk tělu...
ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY Ocet kvasný ovocný, pasterovaný SLOŽENÍ Ocet kvasný ovocný ALERGENY Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Neuvádí se VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA ze zákona není...
Umeocet vzniká při výrobě Umeboshi – nakládaných japonských švestiček. Kombinace slané a kyselé chuti je jedinečným chuťovým zážitkem. Ve skutečnosti se nejedná o skutečný...
Kvalitních vinných octů je v Česku jako šafránu. Dochucujte pokrmy prémiovým G&G vinným bílým octem bez zvýrazňovačů chuti. Jemně kyselý vinný ocet promění obyčejná jídla...
Organický balzamikový ocet Vilgain® je vyráběn v srdci Modeny, oblasti s dlouhou tradicí výroby balzamikových octů, z pečlivě vybraných italských hroznů Trebbiano, Sangiovese...
Bílý rýžový ocet Obecné informace Bílý rýžový ocet je jemný a mírně sladký druh octa, který se vyrábí fermentací rýžového vína. Jeho chuť je méně výrazná než u běžného octa,...
Vlastnosti Shoyu sójové omáčky: - Tradiční výroba fermentací sójových bobů a pšenice - Výrazné aroma a lehce nasládlá chuť s umami tóny - Bez zvýrazňovačů chuti, barviv a...
Nefiltrovaný BIO jablečný ocet BIO Jablečný ocet je syrový nefiltrovaný ocet, který je vyroben výhradně kvašením vlastního jablečného vína, bez přidání kvasinek či bakterií...
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume-su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají nesušené švestky, aby zbylo...
Použití a popis Vyrobený s precizností Hengshun ocet pochází z provincie Ťiang-su, kde má výroba octa víc než stoletou tradici. Díky hluboké fermentaci kapaliny a...
Jen přidáte do hotové ještě teplé sushi rýže, kde dokonale spojí její chuť a konzistenci. Ideální poměr je 1,5 dcl octu na 1 kg rýže. Ocet můžeme také přidávat do marinád na...
Ocet Balsamico creme granátové jablko 250ml Creme Balsamico granátové jablko je výsledkem míchání vybraného hroznového moštu s výborným octem balsamico. Jeho hustá textura a...
Rawsome Vinegars octy vznikají přirozenou fermentací. Je řada ekologických, nefiltrovaných a nepasterizovaných jablečných octů, které se vyrábějí z jablek pěstovaných na malé...
Když jídlu „něco“ chybí, můžete se skoro vsadit, že jde o kyselost. Kyselá aktivuje naše chuťové buňky, napomáhá tvorbě slin a tedy i trávení. Prostě nám díky ní více chutná....
Není ocet jako ocet a na kvalitě sakra záleží. Náš jablečnej ocet je vyladěnej přímo pro sušené maso, i když uplatnění najde samozřejmě široké. Hodí se pro přípravu různých...
Kurkuma, zázvor a pepř byly vždy produkty uznávané pro své mnohostranné vlastnosti, které v kombinaci s organickým jablečným octem dodávají pokrmu svěží a příjemně pikantní...
Umeocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné lehce ovocné aroma. Je skvělý do salátových zálivek. Využijete ho při přípravě kulajdy nebo čočky na kyselo a také na...
Je to nálev, který má velmi silnou slano-kyselou chuť. Vyrábí se fermentací umeboshi švestek. Tekutina která se samovolně uvolní je právě umeocet. Barva a jedinečná chuť je...
Ocet Balsamico creme fíkový 250ml Creme fíkové Balsamico je výsledkem míchání vybraného hroznového moštu s výborným octem balsamico. Jeho hustá textura a živé barvy jsou...
Goodie Jablečný ocet organický, raw, nefiltrovaný s mateční kulturou 500 ml Goodie nefiltrovaný jablečný ocet je dobrým pomocníkem pro ochucování oblíbených salátů a dalších...
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. Senso azzurro je ocet s odměřenou organoleptickou hodnotou, která je dána komplexností obsahu cukru a kyselin, výraznou svěžestí a skvělou...
Destilovaný ocet vyrobený z obilí japonskou značkou Mizkan. Mizkan Kokumotsu Su se velmi často používá k aromatizaci pokrmů, příloh a sushi rýže. Složení: obilný ocet...
Balzamikový ocet krém je koření na bázi „balzamikového octa z Modeny I.G.P.“ získaného studenou úpravou, která zabraňuje karbonizaci cukrů. Výběr ingrediencí je pečlivý a...
Ocet z bílého vína Acetificio Mengazzoli s 6,5% kyselostí má lehkou vůni doprovázenou jemnou, kulatou a jasnou chutí. Vyrábí se podle osvědčené tradice Acetificio Mengazzoli...