COUNTRY LIFE UMEocet 500ml
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: K dochucení pokrmů. Pikantní, slaný a kyselý zároveň. Zvýrazňuje chutě a do jídla už nemusíte přidávat sůl. KALORICKÁ HODNOTA/ENERGIE (NA 100ML): 73...
Nalezeno 622 nabídek. (Zobrazuji 1 – )
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: K dochucení pokrmů. Pikantní, slaný a kyselý zároveň. Zvýrazňuje chutě a do jídla už nemusíte přidávat sůl. KALORICKÁ HODNOTA/ENERGIE (NA 100ML): 73...
Jablečný ocet vyráběný kvašením moštu čerstvě vylisovaného z bio jablek. Nepochází z koncentrátu. Pro výrobu byla použita na slunci uzrálá jablka z vyhlášených sadařských...
Blahodárný přírodní elixír s pozitivními účinky na lidské zdraví. Hlavní aktivní složkou je kyselina octová, která dle studií může pomoci s regulací krevního cukru a snižovat...
Jablečný ocet je zdravá náhrada klasického kvasného octa. Voní po jablkách a má příjemně nakyslou chuť. Je vhodný do zálivek, nebo na dochucení zeleninových salátů nebo do...
Ocet kvasný lihový 1L v PET lahvi s oceněním Klasa. Je vhodný především pro nakládání, protože dokáže uchovat potraviny konzervované a nedopustí, aby se v nálevu množily...
Kávoviny Jablečný ocet bez barviv a konzervantů 1000 ml Tělu poslouží jako bohatý zdroj obsažených vitamínů a minerálů. Jablečný ocet se získává z vykvašených jablek, obsahuje...
Kvalitních vinných octů je v Česku jako šafránu. Dochucujte pokrmy prémiovým G&G vinným bílým octem bez zvýrazňovačů chuti. Jemně kyselý vinný ocet promění obyčejná jídla...
Nefiltrovaný BIO jablečný ocet BIO Jablečný ocet je syrový nefiltrovaný ocet, který je vyroben výhradně kvašením vlastního jablečného vína, bez přidání kvasinek či bakterií...
Tento jablečný ocet se vyrábí zkvašením moštu čerstvě vylisovaného z bio jablek. Není tedy vyroben z koncentrátu. Pro výrobu byla použita na slunci uzrálá jablka z vyhlášených...
BIO Jablečný ocet je všestranné ochucovadlo, které využijete při přípravě jídel i nápojů. Vyrábí se přirozenou fermentací jablečné šťávy. Díky následnému šetrnému zpracování...
Jablečný ocet ze šťávy celých jablek. Vyroben bez použití chemických a konzervačních přísad. Tento jablečný ocet má stupeň kyselosti 5%. Ocet jablečný 0,75 l BURKHARDT -...
Umeocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné lehce ovocné aroma. Je skvělý do salátových zálivek. Využijete ho při přípravě kulajdy nebo čočky na kyselo a také na...
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume-su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají nesušené švestky, aby zbylo...
GALAXY KRÉMOVÉ BALSAMIKO S POMERANČOVOU ŠŤÁVOU 250 ml Skvěle se hodí na dozdobení a dochucení celé řady pokrmů - od ovocných a zeleninových salátů, přes těstoviny, grilovanou...
Bezpečnostní upozornění GHS05 - korozivní a žíravé látky GHS07 - dráždivé látky Signální slovo: Varování Obsah nebezpečných látek Hydroxid vápenatý E256 H315 Dráždí kůži....
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Ocet kvasný vinný z bílého vína. Kyselost 6%. Ideální pro studenou kuchyni. Vzniklé usazeniny nemají vliv na kvalitu ani chuť...
Složení: Vinný ocet (víno, voda, antioxidant: siřičitany), koncentrovaný hroznový mošt, barvivo karamel E150D Alergeny: Oxid siřičitý Země původu: Itálie Objem 500 ml...
Tradiční balsamikový ocet , zrání 15 let
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Kvasný jablečný ocet 1L v PET lahvi. Jablečný ocet se vyrábí z jablečného moštu. Má žlutohnědou barvu a výraznější ostrou chuť,...
Organický balzamikový ocet Vilgain® je vyráběn v srdci Modeny, oblasti s dlouhou tradicí výroby balzamikových octů, z pečlivě vybraných italských hroznů Trebbiano, Sangiovese...
POPIS VÝŽIVOVÉ HODNOTY NA 100 G: Energetická hodnota 65 kJ/16 kcal Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny 0 g 0 g Sacharidy - z toho cukry 0,5 g 0,5 g Bílkoviny 0,1...
Sarson's ocet se vaří a zraje v sudech pomocí tradiční receptury. Tradice již od roku 1794. Kyselost 5%.
Černý rýžový ocet Chinkiang Obecné informace Černý rýžový ocet Chinkiang je tradiční čínský ocet s bohatou chutí a komplexním aroma. Vyznačuje se tmavě hnědou až černou barvou...
Umeocet vzniká při výrobě Umeboshi – nakládaných japonských švestiček. Kombinace slané a kyselé chuti je jedinečným chuťovým zážitkem. Ve skutečnosti se nejedná o skutečný...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Ovocný ocet vyrobený z jablečné šťávy. Jablečný ocet Alnatura se vyrábí přiroznou fermantací tak, aby se zachovaly jeho přírodní...
Vyroben fermentací ekologicky pěstovaných BIO jablek. Není filtrovaný, vařený nebo pasterizovaný, obsahuje vysoké množství živin. Obsah balení: 946 ml Složení: Koncentrovaný...
- Rýžový ocet je vhodný k dochucení jídel, salátů, k přpravě dresinků apod. Pokud jej ochutíte o cukr a sůl, můžete jej použít také ochucení sushi rýže. Nutriční...
- Chuťově velmi robustní a výrazný extra panenský olivový olej. - Vyroben ze vzácné prastaré odrůdy oliv KOLOVI, rostoucí v odlehlých horách na ostrově Lesbos. - Tato vzácná...
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume-su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají nesušené švestky, aby zbylo...