KMS Hovězí líčka 700 g
Křehké a šťavnaté maso, které si zachovává svoji strukturu a přirozenou chuť.
Nalezeno 478 nabídek. (Zobrazuji 31 – )
Křehké a šťavnaté maso, které si zachovává svoji strukturu a přirozenou chuť.
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Ashley kýta jehněčí se stehenní kostí mražená cca 1.5kg - 1 kg. Produkt z Mražené > Maso a drůbež > Ostatní máme skladem. Cena...
Hovězí na dršťkách balené po 1kg Složení: 60% hovězí ořez,20% hovězí plíce, 20% hovězí neprané dršťky Fotografie je orientační
Naše vykostěná kuřecí stehna jsou díky svému křehkému, šťavnatému masu a želatinové struktuře ideální pro dodání hloubky a bohatosti polévkám, dušeným masům, vývarům a smaženým...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Daňčí kýta má nezaměnitelnou chuť, a proto ji doporučujeme k rychlé úpravě na pánvi nebo vytvoření znamenitých omáček s příchutí...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Daňčí svíčková je zvlášť lahodné, měkké maso. Jeho výběr je správnou volbou, pokud chcete upoutat pozornost vašich dobrých...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Jelení hřbet se vyznačuje červenohnědou barvou a intenzivní chutí, pokrmy z něj připravené nemohou chybět na žádné slavnostní...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Prsní řízky patří k nejoblíbenějším a kulinářsky nejhojněji využívaným částem drůbeže. Bílé maso je navíc dietní a libové....
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Kýta naleznete na zadní čtvrti. Jde o největší soubor svalů, který se skládá z vrchního šálu, spodního šálu, ořechu, válce a...
Uni je japonský název pro jedlé části mořského ježka. Jsou to vlastně jikry mořského ježka, které se jedí syrové jako sashimi nebo sushi spolu se sójovou omáčkou a wasabi...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Srnčí svíčková je velice křehké luxusní maso, které nenahradíte ničím jiným a jeho konzumace je skutečně zážitek....
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Jako minutka nemá krkovička chybu. Má tu výhodu, že je mnohem šťavnatější než kýta a bude se jen rozpadat. Kromě toho, že ji...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Svíčková z divočáka je měkké, jemné a šťavnaté maso, které jej předurčuje k rychlé úpravě. Vhodná k přípravě na...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Klasická játrová zavářka z vepřových jater, ideální pro přípravu játrových knedlíčků nebo játrové rýže. O ZNAČCE Začali jsme...
Kousky masa z grilovaného kořeněného kuřecího steaku. Již tepelně zpracované, stačí jen ohřát nebo opéci dle chuti.
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Hřbet z divokého prasete patří, vzhledem ke své struktuře, k nejšťavnatějším masům a je nejvhodnější k rychlé přípravě pokrmů a...
Složení: 50% vepřová svalovina, 20% hovězí chrupavka, 20% hovězí plíce a 10% neprané dršťky Obrázek je orientační.
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Bílé, libové kuřecí maso je lehké a dietní. Stehna jsou pro svou jednoduchou přípravu velmi oblíbená a široce zpracovatelná....
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Kachna bez drobů, kuchanáHluboce zmrazená – třída jakosti AKachní maso je chutné a ideální pro přípravu různých pokrmů. Díky...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Prvotřídní zvěřinový karbanátek s maximálním podílem kvalitní zvěřiny. Stačí ho hodit na pánev nebo do pečící trouby a vychutnat...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Z ručně krájeného mufloního masa snadno připravíte pokrm s chutí skopového. Vynikající je guláš z více druhů zvěřiny, kdy...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Daňčí hřbet se vyznačuje křehkou strukturou masa, která vás upoutá svojí jemnou chutí a v kombinaci s některou z našich marinád...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Jelení kýta se vyznačuje pevnou vláknitou strukturou a vybízí k zhotovení vynikajících omáček nebo k rychlé úpravě na pánvi....
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Srnčí hřbet je lehce aromatické maso, svojí strukturou a chutí se hodí pro významné události jak rodinné, tak...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Z ručně krájeného masa z divočáka připravíte v kombinaci s různými druhy koření a případně i různými druhy zvěřiny minimálně 100...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Selečí maso se vyznačuje jemným a bledým masem s velmi lahodnou chutí. Obsahuje méně tuku než vepřové maso a je bohatým zdrojem...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Daňčí plec je, tak jako u jiných druhů masa, nejvhodnější na přípravu zajímavých a nezapomenutelných omáček, které vás vždy...
Mražené plátky halibuta jsou vhodné zejména k přípravě nigiri sushi, balení obsahuje 20 plátků. Halibut je velmi chutná a výživná mořská ryba.
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Mufloní hřbet je svou zajímavou chutí skopového masa a jemnou strukturou vlákna vhodný k pečení na česneku nebo rychlé přípravě...