KAI DM 0701W SHUN nůž univerzální 15 cm
- typ nože: univerzální nůž - délka ostří: 150 mm - délka rukojeti: 104 mm - tvrdost oceli: 61±1 HRC - materiál čepele: 32-vrstvá damascenská ocel s jádrem VG-MAX -...
Nalezeno 161 nabídek. (Zobrazuji 31 – )
- typ nože: univerzální nůž - délka ostří: 150 mm - délka rukojeti: 104 mm - tvrdost oceli: 61±1 HRC - materiál čepele: 32-vrstvá damascenská ocel s jádrem VG-MAX -...
Japonský damaškový nůž univerzální KAI Shun Premier Tim Malzer Minamo TMM-0701 Japonský univerzální kuchyňský nůž KAI s délkou čepele 15 cm z prémiové řady elegantních nožů...
Japonský univerzální nůž KAI Seki Magoroku Composite MGC-0401 Japonský kuchyňský nůž KAI univerzální s délkou čepele 15 cm ze série nožů Seki Magoroku Composite je spojením...
Deba nůž je jednostranně broušený nůž s velmi pevným a mohutným hřbetem, což se také odraží na váze. Je určen zejména na porcování a filetování ryb a masa, ale také pro sekání...
Nová profesionální řada KAI WASABI BLACK, s černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným ostřím je velmi elegantní kvalitně zpracovaná a cenově dostupná řada...
Yanagiba nůž, označován někdy také jen jako Yanagi, je, stejně jako Deba nůž jednostranně broušený, dlouhý nůž s velmi pevným a mohutným hřbetem a špičatou špičkou. Často je...
Japonský nůž Yanagiba KAI Wasabi Black 6715Y Japonský kuchyňský nůž KAI typu Yanagiba s délkou čepele 15,5 cm ze série nožů Wasabi Black je ideální zejména pro domácí použití....
Kuchařský nůž by neměl chybět v žádné kuchyni. Nůž má velmi pevnou konstrukci, proto se hodí například na přípravu hovězího masa, přípravu steaků krájení zeleniny a např. také...
Japonský nůž Deba KAI Seki Magoroku Red Wood MGR-0155D Japonský kuchyňský nůž KAI typu Deba s délkou čepele 15,5 cm z luxusní série nožů Seki Magoroku Red Wood v tradičním...
- typ nože: malý Santoku nůž - délka ostří: 145 mm - tvrdost oceli: 56±1 HRC - materiál čepele: nerezová ocel 5CR15MoV (Made in Japan) - materiál rukojeti: nerezová ocel...
- typ nože: Gyuto nůž šéfkuchaře - délka ostří: 240 mm - tvrdost oceli: 56±1 HRC - materiál čepele: nerezová ocel 5CR15MoV (Made in Japan) - materiál rukojeti: nerezová...
Japonský nůž Nakiri KAI Seki Magoroku Shoso AB-5168 Japonský kuchyňský nůž KAI typu Nakiri s délkou čepele 16,5 cm ze série nožů Seki Magoroku Shoso je skutečným klenotem každé...
- typ nože: Santoku nůž - délka ostří: 165 mm - tvrdost oceli: 56±1 HRC - materiál čepele: nerezová ocel 5CR15MoV (Made in Japan) - materiál rukojeti: nerezová ocel 18-8 -...
Japonský nůž Deba KAI Seki Magoroku Shoso AK-1132 Japonský kuchyňský nůž KAI typu Deba s délkou čepele 18 cm ze série nožů Seki Magoroku Shoso je skutečným klenotem každé...
Japonský čínský sekáč KAI Seki Magoroku Shoso AB-5165 Japonský kuchyňský sekáč KAI s délkou čepele 16,5 cm ze série nožů Seki Magoroku Shoso je skutečným klenotem každé...
Japonský nůž kuchařský KAI Seki Magoroku Shoso AB-5159 Japonský kuchyňský nůž KAI pro šéfkuchaře s délkou čepele 21 cm ze série nožů Seki Magoroku Shoso je skutečným klenotem...
Japonský nůž univerzální KAI Seki Magoroku Shoso AB-5163 Japonský kuchyňský nůž KAI univerzální s délkou čepele 12 cm ze série nožů Seki Magoroku Shoso je skutečným klenotem...
- typ nože: Gyuto nůž šéfkuchaře - délka ostří: 210 mm - tvrdost oceli: 56±1 HRC - materiál čepele: nerezová ocel 5CR15MoV (Made in Japan) - materiál rukojeti: nerezová...
Japonský nůž Santoku KAI Seki Magoroku Shoso AB-5156 Japonský kuchyňský nůž KAI typu Santoku s délkou čepele 16,5 cm ze série nožů Seki Magoroku Shoso je skutečným klenotem...
Japonský nůž na chléb KAI Seki Magoroku Shoso AB-5164 Japonský kuchyňský nůž KAI na chléb s délkou zoubkované čepele 24 cm ze série nožů Seki Magoroku Shoso je skutečným...
- typ nože: univerzální nůž - délka ostří: 120 mm - tvrdost oceli: 56±1 HRC - materiál čepele: nerezová ocel 5CR15MoV (Made in Japan) - materiál rukojeti: nerezová ocel...
- typ nože: univerzální - délka ostří: 150 mm - délka rukojeti: 120 mm - tvrdost oceli: 58±1 HRC - materiál čepele: japonská ocel, složení C-0.75, Cr-13.50, S-0.02, P-0.03,...
- typ nože: šéfkuchařský malý - délka ostří: 150 mm - délka rukojeti: 134 mm - tvrdost oceli: 58±1 HRC - materiál čepele: japonská ocel, složení C-0.75, Cr-13.50, S-0.02,...
Použijte pro krájení libovolných pokrmů moderní a vzhledově unikátní nůž, mezi jehož přednosti patří kvalitní zpracování, ve spojení s tvrdou nerezovou ocelí. Zdravotně...
- typ nože: DEBA vykosťovací jednostranně broušený (pro praváky) - délka ostří: 155 mm - délka rukojeti: 120 mm - tvrdost oceli: 58±1 HRC - materiál čepele: japonská ocel,...
Japonský damaškový univerzální nůž KAI Shun Classic DM-0701 Japonský kuchyňský nůž pro univerzální použití KAI ze série Shun Classic s délkou čepele 15 cm je kombinací starověkého samurajského kováře a technicky vyspělých výrobních procesů. Výsledkem jsou mimořádně...
Japonský damaškový univerzální nůž KAI Shun White DM-0701W Japonský kuchyňský nůž pro univerzální použití KAI ze série Shun White s délkou čepele 15 cm je kombinací starověkého samurajského kovářství a technicky vyspělých výrobních procesů. Výsledkem jsou mimořádně...
Japonský nůž Kiritsuke KAI Seki Magoroku Kaname AE-5501 Japonský kuchyňský nůž KAI typu Kiritsuke o délce čepele 15 cm z luxusní série nožů Seki Magoroku Kaname bude skutečnou ozdobou každé kuchyně. Na nože je použita nejnovější ocel VG Xeos od japonské ocelárny...
Japonský kuchařský nůž Chef´s KAI Wasabi Black 6715C Japonský kuchyňský nůž KAI pro šéfkuchaře s délkou čepele 15 cm ze série nožů Wasabi Black je ideální zejména pro domácí použití. Série v minimalistickém provedení je velmi nekomplikovaná pro používání a vhodná...
Japonský damaškový nůž univerzální KAI Shun Premier Tim Malzer Minamo TMM-0701 Japonský univerzální kuchyňský nůž KAI s délkou čepele 15 cm z prémiové řady elegantních nožů Malzer Minamo. Tim Mälzer přišel s nápadem vyvinout nože, které by byly kombinací typických...
Japonský nůž kuchařský KAI Seki Magoroku Red Wood MGR-0150C Japonský kuchyňský nůž KAI pro šéfkuchaře s délkou čepele 15 cm z luxusní série nožů Seki Magoroku Red Wood v tradičním japonském designu. Minimalistické provedení podtrhuje nerezová ocel, dobré vyvážení,...
Japonský damaškový zoubkovaný nůž KAI Shun Classic DM-0722 Japonský zoubkovaný kuchyňský nůž KAI ze série Shun Classic s délkou čepele 15 cm je kombinací starověkého samurajského kovářství a technicky vyspělých výrobních procesů. Výsledkem jsou mimořádně kvalitní...
Japonský nůž univerzální KAI Seki Magoroku Shoso AB-5161 Japonský kuchyňský nůž KAI univerzální s délkou čepele 15 cm ze série nožů Seki Magoroku Shoso je skutečným klenotem každé kuchyně. Čepele z této série jsou kované z nerezavějící oceli a broušené s maximální...
Japonský nůž Deba s jednostranným výbrusem pro leváky KAI Seki Magoroku Hekiju AK-5073 Japonský kuchyňský nůž KAI typu Deba s délkou čepele 15 cm ze speciálně navržené série nožů Seki Magoroku Hekiju oceníte pro jeho vysokou funkčnost a odolnost. Typický japonský tvar...
Typ: Nůž Nerez: ano Povrch: leštěný Barva: stříbrná / černá Materiál čepele: nerez Materiál rukojeti: Plast Délka (cm): 28 KAI Wasabi Black Chef s knifeFeatures: Elegant Japanese chef s knife with polished blade Suitable for chopping, peeling or cleaning vegetables,...
Šéfkuchařský nůž DM-0723 ze série Shun Classic o délce čepele 15 cm. Jeho kompaktní design a precizní ostří zaručují optimální kontrolu a účinnost při krájení masa, ryb a zeleniny. Čepel nože je vyrobena z 32 vrstvé nerezové damaškové oceli, jádro čepele tvoří...
Japonský nůž Yanagiba KAI Wasabi Black 6715Y Japonský kuchyňský nůž KAI typu Yanagiba s délkou čepele 15,5 cm ze série nožů Wasabi Black je ideální zejména pro domácí použití. Série v minimalistickém provedení je velmi nekomplikovaná pro používání a vhodná zejména pro...
Plátkovací nůž je další typ nože který by neměl chybět v žádné kuchyni. Tento velmi praktický nůž má úzkou a dlouhou čepel a velmi se hodí na porcování hotového masa, čistění syrového masa, čištění a plátkování ryb, dále je pak vhodný na práci s většími kusy...
Shun nůž na zeleninu, ostří 15cm. Čepel nože je vyrobena z 32 vrstvé nerezové damaškové oceli, jádro čepele tvoří extrémně tvrdá, korozi odolná ocel VG-10 (61±1 HRC). Rukojeť, ve tvaru písmene D, je vyrobena z exkluzivního ebenového dřeva PAKKA. Délka čepele je 150mm....
Kai Wasabi black Yanagiba 15,0 cm
- typ nože: YANAGIBA filetovací jednostranně broušený (pro praváky) - délka ostří: 155 mm - délka rukojeti: 126 mm - tvrdost oceli: 58±1 HRC - materiál čepele: japonská ocel Daido 1K6 - materiál rukojeti: černý polypropylen s bambusovým prachem - EAN: 4901601464542 -...
- typ nože: DEBA vykosťovací jednostranně broušený (pro praváky) - délka ostří: 155 mm - délka rukojeti: 120 mm - tvrdost oceli: 58±1 HRC - materiál čepele: japonská ocel, složení C-0.75, Cr-13.50, S-0.02, P-0.03, Mo-0.20, V-0.20 - materiál rukojeti: dřevěná rukojeť z...
Produktové vlastnosti: Typ: Typ: Nůž Vlastnosti: Nerez: ano Všeobecné: Barva: stříbrná / černá Materiál čepele: Ocel Materiál rukojeti: dřevo Délka (cm): 27
Kuchařský nůž by neměl chybět v žádné kuchyni. Nůž má velmi pevnou konstrukci, proto se hodí například na přípravu hovězího masa, přípravu steaků krájení zeleniny a např. také na sekání bylinek. Jde všeobecně o nejrozšířenější nůž ve všech kuchyních...
Produktové vlastnosti: Typ: Typ: Vykosťovací nůž Vlastnosti: Nerez: ano Všeobecné: Barva: stříbrná / černá Materiál čepele: Ocel Materiál rukojeti: dřevo Délka (cm): 30
Japonský nůž Deba KAI Seki Magoroku Red Wood MGR-0155D Japonský kuchyňský nůž KAI typu Deba s délkou čepele 15,5 cm z luxusní série nožů Seki Magoroku Red Wood v tradičním japonském designu. Minimalistické provedení podtrhuje nerezová ocel, dobré vyvážení, ostrost a...
Produktové vlastnosti: Typ: Typ: Filetovací nůž Vlastnosti: Nerez: ano Povrch: leštěný Všeobecné: Barva: stříbrná / černá Materiál čepele: nerez Materiál rukojeti: Plast Délka (cm): 29
Produktové vlastnosti: Typ: Typ: Nůž Vlastnosti: Všeobecné: Barva: hnědá / stříbrná Materiál čepele: Ocel Materiál rukojeti: dřevo Délka (cm): 15
Univerzální nůž DM-0701 ze série Shun Classic o délce čepele 15 cm. Střední délka čepele činí z tohoto nože ideální nástroj pro přesné krájení masa, ovoce a zeleniny. Čepel nože je vyrobena z 32 vrstvé nerezové damaškové oceli, jádro čepele tvoří extrémně tvrdá,...
Produktové vlastnosti: Typ: Typ: Nůž Vlastnosti: Všeobecné: Barva: béžová / stříbrná Materiál čepele: Ocel Materiál rukojeti: dřevo Délka (cm): 15
Produktové vlastnosti: Typ: Typ: Nůž Vlastnosti: Nerez: ano Povrch: leštěný Všeobecné: Barva: stříbrná / černá Materiál čepele: nerez Materiál rukojeti: Plast Délka (cm): 28
- typ nože: univerzální nůž - délka ostří: 150 mm - délka rukojeti: 116 mm - celková délka: 266 mm - tvrdost oceli: 61±1 HRC - materiál čepele: 72-vrstvá damascenská ocel s dvojitým jádrem z VG-2 a VG-10 - materiál rukojeti: laminované dřevo Pakka z jap. borovice -...
- typ nože: univerzální - délka ostří: 150 mm - délka rukojeti: 126 mm - tvrdost oceli: 58±1 HRC - materiál čepele: japonská ocel Daido 1K6 - materiál rukojeti: černý polypropylen s bambusovým prachem - EAN: 4901601464474 - vyrobeno v Japonsku Základní profesionální...
- typ nože: univerzální nůž - délka ostří: 150 mm - délka rukojeti: 95 mm - tvrdost oceli: 61±1 HRC - materiál čepele: kombinace oceli SUS420J2 a jádra z VG-10 - materiál rukojeti: dřevěná rukojeť z laminovaného dřeva Pakka - EAN: 4901601329315 - vyrobeno v Japonsku...
- typ nože: univerzální nůž - délka ostří: 150 mm - délka rukojeti: 105 mm - tvrdost oceli: 61±1 HRC - materiál čepele: 32-vrstvá damascenská ocel s jádrem VG-MAX - materiál rukojeti: černé dřevo Pakka - EAN: 4901601007084 - vyrobeno v Japonsku