Nominal Špaldová celozrnná mouka jemně mletá 1kg
Nutriční hodnoty Energetická hodnota (Kcal) 342 Energetická hodnota (Kj) 1445 Tuky (g) 2 z toho nasycené mastné kyseliny (g) Sacharidy (g) 62 z toho cukry...
Nalezeno 636 nabídek. (Zobrazuji 61 – )
Nutriční hodnoty Energetická hodnota (Kcal) 342 Energetická hodnota (Kj) 1445 Tuky (g) 2 z toho nasycené mastné kyseliny (g) Sacharidy (g) 62 z toho cukry...
Mouka špaldová typ 630. Složení: špaldová mouka. Skladujte v chladu, suchu a chraňte před světlem. Alergeny: obiloviny. Odpovědný podnikatel: Blattert Mühle,...
Jedním z nejdůležitějších preventivních opatření kromě pitné vody je zajištění dostatku potravin. Nouzové potraviny značky TREK'N EAT splňují přísná výživová kritéria a...
GRIZLY Mouka špaldová hladká 1000 g. Špaldová mouka se překvapivě vyrábí ze špaldy, což je druh obilí příbuzný pšenici, žitu a ječmenu. Řadíme ji mezi nejstarší druhy obilnin...
Bioharmonie Špaldová mouka bílá hladká BIO 4000 g. Složení: Špaldová mouka* hladká 100% *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství Skladování: Skladujte v suchu a temnu. ...
Využití: pečivo, chleba nebo cukroví, nahraďte ve svém klasickém receptu běžnou mouku celozrnnou špaldovou a obohaťte tak svůj jídelníček o nový rozměr. Smažení, lívance,...
Špaldová mouka je bohatá na bílkoviny s vysokým obsahem lepku, je vynikající na pečení.
Chlebové mouky jsou tzv. zlatá střední cesta, něco mezi severem a jihem, mezi černou a bílou, takže mezi čím a čím? Mezi hladkou, tedy světlou a celozrnnou moukou. Chlebová...
- BIO Špaldová celozrnná mouka se vyznačuje jemnou oříškovou chutí a vůní a lze ji v jakémkoliv poměru kombinovat s běžnou pšeničnou moukou nebo ji v kuchyni zcela nahradit. -...
Všestranná polohrubá špaldová mouka. Díky biokvalitě neobsahuje zbytky pesticidů. Hodí se na pečení, zahušťování, smažení a také na vaření. Špalda je celkem zapomenutý druh...
Vychutnejte si intenzivní chuť slunečnicových semínek doplněnou o sladkost rajčatového protlaku a jemnost papriky. Slunečnicový olej dodává pomazánce hladkost a jemnost,...
Špaldová mouka chlebová v BIO kvalitě od společnosti PROBIO je perfektní volbou pro všechny, kdo dbají na zdravý životní styl a kvalitu surovin. BIO produkty jsou lepší,...
Ve špaldové celozrnné mouce zůstávají látky, které mají mimořádnou výživnou hodnotu a udržují si vůni špaldy. Vhodné pro pečení chleba, tyčinek Grissini a sušenek. Složení:...
Celozrnná špaldová mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub. Široké využití v kuchyni. Hodí se na pečení, smažení, ale také na přípravu vařených příloh. Když jídlo připravíte...
BIO Špaldové langoše za pár minut! Směs na langoše je dokonalou volbou pro milovníky tohoto typicky maďarského jídla. Ty pravé langoše si nyní můžete připravit s minimálním...
DW Špaldová múčna zmes -50 (500g) S acelorovu. Pre bežné kuchynské použitie. So zníženým obsahom sacharidov. Bohatá na vlákniny a bielkoviny, bez palmového...
BIO Špaldová mouka celozrnná hladká má lehce oříškovou chuť a vysoký obsah vlákniny BIO Špaldová mouka celozrnná hladká obsahuje jemně namletá zrna špaldy včetně jejich...
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna. Celozrnná špaldová mouka je vhodná na koláče, buchty, perníky, chléb, quiche, pizzy… Náš TIP:...
BIO Špaldová mouka celozrnná hladká je vyrobena jemným mletím celých zrn špaldy té nejvyšší kvality. Díky tomu si zachovává vysoký podíl vlákniny. Pro svou lehce oříškovou chuť a vůni patří mezi nejoblíbenější druhy mouk. Využijete ji při přípravě alternativ sladkých...
Celozrnná špaldová mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub a klíčků. Vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených příloh. Neobsahuje žádné uměle přidané látky. Jídlo připravené z celozrnné mouky, může mít tmavší zbarvení, než jste zvyklí. Tmavší barva ale...
NATIOS Špaldová mouka, Jemně mletá, Světlá, 1000 gTato jemně mletá, světlá mouka se vyrábí z pšenice špaldy, která se vyznačuje jemnou oříškovou vůní a chutí a má krémovou barvu. Špalda je jedním z nejstarších obilovin, které nebyly šlechtěny jako moderní pšenice, a...
Změna barevného stylu šablony pro sportovní výživu Špaldová mouka Lifelike 500 g Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Špaldová mouka Lifelike je ideální pro všechny příznivce zdravého životního stylu. Vyrobená je pouze ze 100% celozrnné pšenice špaldy....
Polohrubá bílá špaldová mouka v bio kvalitě se používá hlavně při přípravě buchet, koláčů a mnoha dalších pečených sladkých dezertů. SLOŽENÍ: špaldová mouka BIO
Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná. Špalda má navíc příjemnou...
Špaldová hladká mouka je vhodnou alternativou k mouce pšeničné. Pokrmům dává jemnou oříškovou chuť a vůni a lze ji s pšeničnou moukou míchat nebo ji i zcela nahradit. Špaldová mouka je vhodná na přípravu slaných i sladkých pokrmů a pečiva. Oblíbené jsou špaldové...
Mouku vám pomeleme čerstvou těsně před odesláním Vaší zásilky. Tímto způsobem vám můžeme zaručit maximální výživovou hodnotu. Špalda je starým druhem pšenice, kterou dnes znovu objevujeme. Je považována za zdravější alternativu šlechtěné pšenice ozimé. Vzhledem k...
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna. Celozrnná špaldová mouka je vhodná na koláče, buchty, perníky, chléb, quiche, pizzy…Náš TIP:...
Natural Jihlava Mouka celozrnná špaldová má oříškovou vůni a hodí se k přípravě slaný i sladkých jídel.
Špaldová mouka polohrubá v BIO kvalitě od společnosti PROBIO je skvělou volbou pro každého, kdo dbá na zdravý životní styl a kvalitu surovin. BIO produkty jsou lepší, protože při jejich pěstování nejsou používány chemické pesticidy ani umělá hnojiva. To nejenže chrání...
Mouka neobsahuje žádné přidané látky zamezující hrudkovitost, regulující kyselost nebo zlepšující kvalitu mouky. Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu....
Vychutnejte si intenzivní chuť slunečnicových semínek doplněnou o sladkost rajčatového protlaku a jemnost papriky. Slunečnicový olej dodává pomazánce hladkost a jemnost, zatímco kombinace jablečného sirupu a mrkvového sirupu přidává příjemnou sladkost. Jablečný ocet a...
Špalda je starověké obilí, které pěstovali Keltové a staří Egypťané. Pro svou aromatickou a oříškovou chuť je špalda mezi znalci velmi ceněná. Svou výraznou, oříškovou chutí se hodí k výrobě tmavého chleba a pečiva. Země původu: EU. Složení: ŠPALDOVÁ mouka celozrnná*....
Mouka špaldová typ 630. Složení: špaldová mouka. Skladujte v chladu, suchu a chraňte před světlem. Alergeny: obiloviny. Odpovědný podnikatel: Blattert Mühle, Konstantin-Fehrenbach-Strasse 33, 79848 Bonndorf-Wellendingen, Německo. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o.,...
Kvalitní polosvětlá špaldová mouka umletá na hladko od rodinné firmy Nominal je v kuchyni neuvěřitelně všestranná. Upečeš s ní totiž mnoho sladkých i slaných pochoutek, které potěší tvé chuťové buňky. Připrav si ten nejlepší nadýchaný chléb s jemnou oříškovou chutí a...
Celozrnná špaldová mouka je vhodná na koláče, buchty, perníky, chléb, quiche, pizzy… Náš TIP: Začínáte-li s celozrnnými moukami, můžete zkusit ve svém oblíbeném receptu nahradit 1/3 bílé mouky moukou špaldovou nebo pšeničnou celozrnnou a pak postupně zvyšovat poměr....
Mouka špaldová celozrnná jemně mletá je vhodná k přípravě koláčů, křehkých těst, cukroví nebo na pečení domácího chleba.
celozrnná špaldová mouka Celozrnná špaldová mouka má příjemnou oříškovou příchuť, a protože má i dobré pekařské vlastnosti, hodí se technologicky k výrobě různých typů pekařských výrobků. Mouka je jemně mletá a vhodná do mnoha typů těst. Složení 100% celozrnná pšenice...
PROBIO Mouka špaldová celozrnná jemně mletá BIO obsahuje vyšší podíl vlákniny a je zdrojem bílkovin. Hodí se na pečení koláčů, buchet, perníků a chleba.
GRIZLY Mouka špaldová hladká 1000 g. Špaldová mouka se překvapivě vyrábí ze špaldy, což je druh obilí příbuzný pšenici, žitu a ječmenu. Řadíme ji mezi nejstarší druhy obilnin na světě a svůj původ má v Íránů a některých částech Evropy. Jako první druh pšenice vůbec se...
Celozrnná špaldová mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub a klíčků. Široké využití v kuchyni. **Vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených příloh.** Neobsahuje žádné uměle přidané látky.
Špalda je prastará odrůda pšenice, ceněná pro svou lehkou stravitelnost. Nabízíme ji z produkce na Českomoravské vrchovině ve vysoké potravinářské kvalitě. V současnosti je **špalda považována za zdravější alternativu šlechtěné pšenice, s vyšším podílem minerálních...
Mlýnsky obilný výrobek - mouka Složení: mleté zrno pšenice špaldy 100% Skladování: skladujte v suchu a chraňte před přímým slunečním zářením. Alergeny: Obsahuje lepek.
Organizační samolepky, etikety a štítky na nádoby a potravinové dózy MOUKA ŠPALDOVÁ jsou ideálním řešením pro efektivní uspořádání vaší kuchyně. Naše produkty jsou navrženy s ohledem na praktické použití a estetiku, takže budete mít vždy přehled o obsahu vašich...
Organizační samolepky, etikety a štítky na nádoby a potravinové dózy MOUKA ŠPALDOVÁ jsou ideálním řešením pro efektivní uspořádání vaší kuchyně. Naše produkty jsou navrženy s ohledem na praktické použití a estetiku, takže budete mít vždy přehled o obsahu vašich...
Složení: 100% celozrnná pšenice špalda Skladování: V suchém skladu při relativní vlhkosti do 75% a teplotě do 30°C, vždy uzavřené. Výživové hodnoty ve 100g směsi: Energie 1445kJ/342kcal * Tuky 2,2g * Nasycené mastné kyseliny 0,3g * Sacharidy 62g * Cukry 2,3g *...
Špaldová celozrnná mouka se vyznačuje nezaměnitelnou oříškovou chutí, může se použít místo pšeničné mouky do oblíbených jídel.
Hladká špaldová vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených příloh.