WOLL Wok DIAMOND LITE 30 cm odnímatelná rukojeť titan

Woll 30 cm titanové wok

Důležité! Vaření v nádobí WOLL je jako umění, které se vám při správném postupu odvděčí těmi nejlepšími díly. Přečtěte si proto instrukce společnosti WOLL k jejich správnému použití, které najdete na konci tohoto popisu. ↓↓↓Špičkové nepřilnavé titanové pánve s odnímatelnou rukojetíDiamond Lite německé značky WOLL jsou díky speciálnímu nepřilnavému povrchu ideální pro zdravé a energeticky úsporné s...

Důležité! Vaření v nádobí WOLL je jako umění, které se vám při správném postupu odvděčí těmi nejlepšími díly. Přečtěte si proto instrukce společnosti WOLL k jejich správnému použití, které najdete na konci tohoto popisu. ↓↓↓Špičkové nepřilnavé titanové pánve s odnímatelnou rukojetíDiamond Lite německé značky WOLL jsou díky speciálnímu nepřilnavému povrchu ideální pro zdravé a energeticky úsporné smažení bez tuku nebo s jeho minimálním množstvím. Diamanty dvakrát tvrzený povrch se pyšní vysoce nadstandardními nepřilnavými vlastnostmi, navíc je velmi odolný proti poškrábání. Pánve se snadno čistí a bez potíží snesou mytí v myčce nádobí či použití například kovového kuchyňského náčiní.
Kromě mimořádně odolného nepřilnavého povrchu oceníte velmi rychlý přenos tepla po celém povrchu pánve, který zajišťuje speciální 6vrstvý materiál a kvalitně zpracované dno. Pánve lze použít k zapékání v troubě do 250 °C a na všech druzích plotýnek kromě indukce.
Pánve Diamond Lite jsou opatřeny praktickými odnímatelnými rukojeťmi. Díky promyšlenému technickému řešení se po sejmutí rukojetí snadno vejdou do kuchyňského dřezu, myčky nádobí nebo i menší trouby. Při skladování pak šetří prostor. Patentovaný mechanismus odnímatelné tepelně izolované rukojeti zajišťuje pohodlnou manipulaci. Nosná část rukojetí či uch je vlitá do odlitku pánve. Tvoří tak jeden celek, což zajišťuje jejich bezpečné uchycení. Pánve s odnímatelnými rukojeťmi jsou nanejvýše vhodné pro rodiny s malými dětmi, neboť rukojeti nepřečnívají přes plotýnku či pracovní desku.
WOLL profesionální lité produkty jsou nyní synonymem prvotřídní kvality. Pyšní se dlouhotrvajícími nepřilnavými povrchy, vkusným designem a nejlepšími možnými výsledky vaření.
Série Diamond Lite
Špičkové titanové nádobí pro zdravé vaření bez tuku, patentovaná výroba
Odlévané ručně, z jednoho kusu pro vyšší mechanickou i tepelnou odolnost
Kombinuje řemeslné zpracování s inovačními technologiemi
Robustní, tvarově stálé, pro svou kvalitu vhodné i pro profesionální kuchaře
Certifikované odnímatelné rukojeti pánví – jednoduché, praktické, bezpečné
Při skladování šetří místo, lze použít pro zapékání v troubě (bez odnímatelné rukojeti)
S ohledem na děti snižuje rizika spojená s rukojeťmi nádobí, jež přečnívají přes varnou desku
Extra rezistentní nepřilnavý povrch pro zdravé vaření bez tuku
Dvakrát tvrzený, odolný proti poškrábání, vyroben bez PFOA
Díky vysoké odolnosti povrchu lze použít i kovové kuchyňské náčiní
Vhodné k přípravě choulostivých potravin i pro smažení při vysokých teplotách
Velmi rychlý přenos tepla po celém povrchu
Spoří až 1/3 energií oproti tradičním nerezovým pánvím
Cca 8 mm silné dno, na všechny zdroje tepla kromě indukce
Zesílené okraje pro lepší odolnost proti nárazům
Navržené pro snadné vylévání bez odkapávání
Nádobí se velmi snadno čistí, lze jej mýt v myčce nádobí
Použité technologie a materiály
WOLL profesionální lité výrobky zastupují produkty "Made in Germany" vyrobené při nejvyšší kvalitě zpracování. Ta je během procesu výroby nádobí také průběžně kontrolována. Technologie, které společnost WOLL používá, jsou navíc šetrné vůči životnímu prostředí, mají nízké emise oxidu uhličitého. Všechno nádobí WOLL z vysoce kvalitní kultivované hliníkové slitiny je lité ručně, čímž se odlišuje od běžné anonymní tovární výroby. Pomalé ruční lití totiž předchází vzniku vzduchových kapes, které snižují kvalitu materiálu.
Na vzniklý hliníkový odlitek je naneseno ještě několik vrstev pro vyšší nepřilnavost a odolnost nádobí. Předtím však dochází k několikanásobnému zbrušování jeho povrchu pískováním. Tělo pánve či hrnce je v dalším kroku tvrzeno částicemi titanu a vypalováno plasmovou tryskou při extrémní teplotě přesahující 20 000 °C. Nádobí je tak tvarově stálé a odolné proti mechanickému poškození. Druhá vrstva chrání proti korozi materiálu, třetí pak zajišťuje vynikající antiadhezní vlastnosti. Poslední svrchní tvrzená vrstva je nepřilnavá, dvakrát tvrzená za pomoci částic diamantu, nejtvrdšího nerostu naší planety. Pro své výjimečné vlastnosti je chráněná výrobním tajemstvím.
Vysoce kvalitní nepřilnavý povrch odolá díky speciálnímu výrobnímu procesu i mytí v myčce nádobí nebo dokonce použití kovových kuchyňských nástrojů. (Pro delší životnost vašeho nádobí však doporučujeme použití šetrnějšího dřevěného nebo silikonového náčiní.) Speciálně tvrzený nepřilnavý povrch společnosti WOLL se osvědčil pro zdravé vaření s malým množstvím tuku, či případně bez něj. Je bezpečný a neobsahuje PFOA. Výsledné pokrmy jsou tak bohaté na vitamíny. Díky teplené odolnosti až do 250 °C je vhodný nejen pro choulostivé potraviny, ale i ke smažení při vysokých teplotách. Nádobí Diamond Lite také velmi dobře odolává teplotním šokům, lze jej dokonce prudce zahřát bez použití tuku. Díky nadstandardním nepřilnavým vlastnostem se nádobí velmi snadno čistí.
Instrukce společnosti WOLL ke správnému použití nádobí WOLL
Nádobí WOLL-Profi-Guss je velmi rychle horké, proto je důležité dodržovat správnou teplotu při smažení.
Když smažíte nebo pečete na tuku či na oleji, nádobí WOLL-Profi-Guss pořádně rozehřejte:
Prázdnou nádobu WOLL-Profi-Guss zahřejte krátce na nejvyšší stupeň. Vysoce kvalitní dno se ohřeje velmi rychle a rovnoměrně.
Včas ztlumte na požadovanou teplotu a přidejte tuk nebo olej a suroviny k pečení.
Udělejte test vařečkou: abyste poznali, že má tuk nebo olej správnou teplotu, podržte suchou rukojeť dřevěné vařečky v tuku. Utvoří-li se kolem malé bublinky, je tuk dostatečně horký. Nemělo by se z tuku začít kouřit, protože pak už se začíná pálit.
Nádobí WOLL-Profi-Guss se ale také díky vysoce kvalitnímu nepřilnavému povrchu skvěle hodí pro úpravu např. masa bez tuku:
Při smažení masa bez tuku zahřívejte Vaše nádobí WOLL-Profi-Guss přibližně 2 1⁄2 minuty na nejvyšší stupeň. Vyzkoušejte, zda je pánev správně rozehřátá: namočeným prstem ukápněte několik kapek vody do nádobí - jestliže kapky na dně "tančí", má pánev správnou teplotu, pokud ihned zmizí, nádoba WOLL-Profi-Guss je již příliš horká.
Nyní můžete přívod tepla asi o třetinu zmírnit.
Maso musí mít před zahájením tepelné úpravy pokojovou teplotu.
Nyní vložte maso do nádobí WOLL-Profi-Guss - maso k němu nejdříve mírně přilne.
Až se lehce ode dna uvolní, obraťte jej a osmažte jej zprudka také z druhé strany.
Potom maso opékejte nebo pečte, dokud nedosáhne stupně propečení, jaký vám vyhovuje. Krvavé: maso neklade při stisknutí žádný odpor; středně propečené: mírný odpor; propečené: při stisknutí se maso téměř neprohne.
Nechte maso po upečení ještě asi 5 minut odpočívat v troubě při teplotě 90 °C.
Více informací o produktu

Upřesnit výběr

Počet e-shopů: 1

KULINA
98 % zákazníků doporučuje e-shop
Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených zákazníků v programu Ověřeno zákazníky.
Skladem
2 161
Cena produktu bez dopravy