Vitana Bábovka 2 x 5 kg
Sypká směs z obilovin pro přípravu moučníku.
Návod na přípravu: Podle tabulky odvážíme moučníkovou směs a vsypeme do mísy. Přidáme odměřené množství studené vody a oleje. Promícháme a těsto vlijeme na předem vymazanou a moukou vysypanou gastronádobu nebo cukrářský plech, zarovnáme kartou (výška těsta 2cm). 4. Pečeme v předehřátém konvektomatu nebo v troubě 30-35 minut při teplotě 150 °C.
Skladujte...
Sypká směs z obilovin pro přípravu moučníku.
Návod na přípravu: Podle tabulky odvážíme moučníkovou směs a vsypeme do mísy. Přidáme odměřené množství studené vody a oleje. Promícháme a těsto vlijeme na předem vymazanou a moukou vysypanou gastronádobu nebo cukrářský plech, zarovnáme kartou (výška těsta 2cm). 4. Pečeme v předehřátém konvektomatu nebo v troubě 30-35 minut při teplotě 150 °C.
Skladujte v suchu.
Složení
PŠENIČNÁ mouka (obsahuje LEPEK), cukr, sušené odtučněné MLÉKO, mléčná báze (LAKTÓZA, kukuřičný sirup, rostlinný tuk, MLÉČNÁ BÍLKOVINA, mléčný tuk, aroma), kypřicí látky: disfosforečnan disodný, hydrogenuhličitan sodný, škrob, emulgátory (estery propan – 1,2 diolu s mastnými kyselinami, mono a diglyceridy mastných kyselion, stearoyl laktyláty), citronové aroma, aromatická látka ethylvanilin, barvivo riboflavin.
Více informací o produktu
Návod na přípravu: Podle tabulky odvážíme moučníkovou směs a vsypeme do mísy. Přidáme odměřené množství studené vody a oleje. Promícháme a těsto vlijeme na předem vymazanou a moukou vysypanou gastronádobu nebo cukrářský plech, zarovnáme kartou (výška těsta 2cm). 4. Pečeme v předehřátém konvektomatu nebo v troubě 30-35 minut při teplotě 150 °C.
Skladujte v suchu.
Složení
PŠENIČNÁ mouka (obsahuje LEPEK), cukr, sušené odtučněné MLÉKO, mléčná báze (LAKTÓZA, kukuřičný sirup, rostlinný tuk, MLÉČNÁ BÍLKOVINA, mléčný tuk, aroma), kypřicí látky: disfosforečnan disodný, hydrogenuhličitan sodný, škrob, emulgátory (estery propan – 1,2 diolu s mastnými kyselinami, mono a diglyceridy mastných kyselion, stearoyl laktyláty), citronové aroma, aromatická látka ethylvanilin, barvivo riboflavin.