Vaříme pro kojence a batolata: 222 nejlepších receptů české kuchyně
2017 Ottovo nakladatelstvo Olga Mengerová 168 Ottovo nakladatelství Pevná bez přebalu lesklá české 675 gramů 190 x 260 mm 978-80-7451-639-9 J. Otto - Ottovo nakladatelství
Kniha věnovaná kojenecké a batolecí stravě. Autorka je zkušenou specialistkou, která chce své zkušenosti maminkám nejmenších dětí a usnadnit jim tak přípravu zdravé stravy.
Pestrá strava zahrnuje recepty pro přípravu mléčných a nemléčných příkrmů z ovoce a zeleniny, kaše z obilovin či s ovocem a pokrmy z brambor, s masem a vejci. Nechybějí ani polévky, pokrmy z různých druhů masa, sladké i slané d...
Pestrá strava zahrnuje recepty pro přípravu mléčných a nemléčných příkrmů z ovoce a zeleniny, kaše z obilovin či s ovocem a pokrmy z brambor, s masem a vejci. Nechybějí ani polévky, pokrmy z různých druhů masa, sladké i slané dobrůtky. V knize najdou maminky odpovědi na otázky, jako jsou například: Kdy začít přikrmovat kojence? Jaká strava prospívá batoleti? Co přijde k chuti dětem v 7. až 9. měsíci, v jednom a dvou letech? Jsou zde uvedeny zásady pro dodržování správné hygieny a vybavení kuchyně.
Celkem je v knize uvedeno na dvě stovky vyzkoušených receptů.
Vhodné pro děti od 3 měsíců
Počet stran: 168
Vazba: pevná bez přebalu lesklá
Rozměry: 19,8 x 26,5 x 1,8 cm