Valdemar Grešík Natura s.r.o. Grešík Citrusový pektin 70 g

Grešík

Na výrobu zavařenin.
(želírující látka)
Dávkování při výrobě džemů: Ovoce se krátce povaří, pak se přidá na 1 kg ovoce 3 - 4 lžičky (7 - 10 g) pektinu smíchaného se 3 - 4 lžičkami cukru, povaří se 5 minut a pak se přidá dle chuti 300 - 600 g cukru. Poté se vaří do zhoustnutí. Přidání citrónové šťávy zlepší tuhnutí džemů.

Upřesnit výběr

Počet e-shopů: 1

VALDEMAR GREŠÍK - NATURA s.r.o.
98 % zákazníků doporučuje e-shop
Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených zákazníků v programu Ověřeno zákazníky.
Skladem
93
Cena produktu bez dopravy