Trumf Marináda pečená kolena a žebra 100 g
Trumf na žebra
Pak vyzkoušejte naši Marinádu pečená kolena a žebra. Masová chuť s kousky drceného pepře, trochu orientálního kari a lehce nakyslá chuť - možná na vepřové koleno netradiční kombinace, o to více Vás ale překvapí výsledná chuť. Spolu s paprikou a pořádným opečením máte navíc zajištěnou krásně výraznou barvu Vašeho nedělního oběda. Svým složením navíc po smíchání s olejem a vodou vytvoří požadovanou ...
Marináda je dodávána v sypkém stavu. Doporučujeme ji připravovat následujícím způsobem: na 1 kg masa smíchat 50 g vody a 10 g oleje s kořením (dle dávkování) a nanést na maso – odležením masa s marinádou se přidaná voda vsákne do masa a to je po upečení šťavnatější a chutnější.
Balení obsahuje 100 g kořenící směsi.
Použití: směs se vyznačuje jednoduchým použitím a výraznou charakteristickou chutí. Vytváří charakteristický profil vůně a chuti konečného výrobku. Směs koření má univerzální uplatnění pro různé druhy mas. Směs koření vhodná pro nakládání a marinování různých druhů mas. Obsahuje kvalitní extrakt přírodního koření.
Doporučené dávkování: 2 kávové lžičky na 1 kg masa (1 kávová lžička = 5 g koření)
Skladujte do 25 °C
Trvanlivost: 12 měsíců
Složení: dextróza, modifikovaný škrob, koření (pepř černý, paprika sladká, chilli, kurkuma, koriandr, zázvor, muškátový ořech), extrakt/y koření (paprika, rozmarýn, chilli, pískavice, římský kmín), kvasničný extrakt, látky zvýrazňující chuť a vůni E 621, sušená zelenina (petrželová nať, česnek), kyselina (citrónová), zahušťovadlo E 415, protispékavá látka E 551, stabilizátor E 262, aroma, kouřové aroma, emulgátor E 433