Šumavská Zvěřina Mufloní plec bez kosti cca 2.3 kg
Šumavská Zvěřina
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Jedná se o libové svaly s hrubšími vlákny, pevnou strukturou, barvou červenohnědou a vůní typickou pro mufloní zvěřinu.
Je vhodná ke všem úpravám kromě grilování a minutek. Její vlastnosti naopak velmi oceníte při přípravě vynikajícího guláše, ragú, masových směsí, zvěřinových omáček, paštik, vaření či dušení.
TIP NA RECEPT: MUFLONÍ PLEC S POVIDLAM...
Je vhodná ke všem úpravám kromě grilování a minutek. Její vlastnosti naopak velmi oceníte při přípravě vynikajícího guláše, ragú, masových směsí, zvěřinových omáček, paštik, vaření či dušení.
TIP NA RECEPT: MUFLONÍ PLEC S POVIDLAMA
Budete potřebovat: Plec z muflonavětší množství cibulečesneksůlmásloolej2 lžíce švestkových povidel
Postup přípravy: Plec očistíme a potřeme prolisovaným česnekem. Opečeme ze všech stran na rozehřátém másle s olejem, osolíme, podsypeme hrubě pokrájenou cibulí, podlijeme a v zakrytém pekáči pečeme v troubě. V průběhu pečení přeléváme výpekem. Když je maso měkké, vyjmeme ho na prkénko, do šťávy rozmícháme švestková povidla a provaříme do vystoupení tuku. Omáčku rozmixujeme ponorným mixérem nebo propasírujeme.Podáváme s bramborovým knedlíkem.
O ZNAČCE
Prodejem zvěřiny se zabýváme již od roku 1996 a jako rodinná firma od samého počátku klademe velký důraz na vysokou kvalitu, solidní jednání a osobní přístup ke každému zákazníkovi. Nabízíme zvěřinu od zvěře spárkaté, pernaté až po zajícovité. Převážnou část zvěřiny vykupujeme v oblasti Šumavy, Středočeského kraje a Jihočeského kraje. Svoz zvěřiny zajišťujeme vlastními vozidly a pro zajištění dobré kvality vykupované zvěřiny provádí výkup pouze rodinní příslušníci. Zvěřinu vykupujeme rovněž v místě provozovny.
V říjnu 2014 jsme získali na naše výrobky certifikát "ŠUMAVA originální produkt", který jsme v roce 2016 opět obhájili. Na jaře roku 2017 jsme zažádali o ocenění značkou KLASA, kterou jsme od 1.7. 2017 získali na tři produkty.