Šumavská Zvěřina
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Z ručně krájeného masa z divočáka připravíte v kombinaci s různými druhy koření a případně i různými druhy zvěřiny minimálně 100 druhů gulášů a jiných vyvážených a kulinářsky zajímavých pokrmů. Vhodné na guláš, mletí nebo ragú. TIP NA RECEPT: GULÁŠ Z DIVOKÉHO PRASETE Budete potřebovat: 1 kg masa na guláš200 g cibuleolej nebo sádlosladká paprikapálivá...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Z ručně krájeného masa z divočáka připravíte v kombinaci s různými druhy koření a případně i různými druhy zvěřiny minimálně 100 druhů gulášů a jiných vyvážených a kulinářsky zajímavých pokrmů. Vhodné na guláš, mletí nebo ragú. TIP NA RECEPT: GULÁŠ Z DIVOKÉHO PRASETE Budete potřebovat: 1 kg masa na guláš200 g cibuleolej nebo sádlosladká paprikapálivá paprikapepřkmín4 stroužky česnekumajoránkajíška Postup přípravy: Nakrájenou cibuli usmažíme na tuku do zlatova, přidáme maso a orestujeme ze všech stran. Přisypeme koření, krátce promícháme, aby paprika nezhořkla a zalijeme vodou, případně vývarem. Po změknutí masa zahustíme jíškou. Podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem nebo s chlebem. O ZNAČCE Prodejem zvěřiny se zabýváme již od roku 1996 a jako rodinná firma od samého počátku klademe velký důraz na vysokou kvalitu, solidní jednání a osobní přístup ke každému zákazníkovi. Nabízíme zvěřinu od zvěře spárkaté, pernaté až po zajícovité. Převážnou část zvěřiny vykupujeme v oblasti Šumavy, Středočeského kraje a Jihočeského kraje. Svoz zvěřiny zajišťujeme vlastními vozidly a pro zajištění dobré kvality vykupované zvěřiny provádí výkup pouze rodinní příslušníci. Zvěřinu vykupujeme rovněž v místě provozovny.
Více informací o produktu