Šumavská Zvěřina Divočák guláš cca 1 kg
Šumavská Zvěřina
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Z ručně krájeného masa z divočáka připravíte v kombinaci s různými druhy koření a případně i různými druhy zvěřiny minimálně 100 druhů gulášů a jiných vyvážených a kulinářsky zajímavých pokrmů.
Vhodné na guláš, mletí nebo ragú.
TIP NA RECEPT: GULÁŠ Z DIVOKÉHO PRASETE
Budete potřebovat:1 kg masa na guláš,200 g cibule,olej nebo sádlo,sladká paprika...
Vhodné na guláš, mletí nebo ragú.
TIP NA RECEPT: GULÁŠ Z DIVOKÉHO PRASETE
Budete potřebovat:1 kg masa na guláš,200 g cibule,olej nebo sádlo,sladká paprika,pálivá paprika,pepř,kmín,4 stroužky česneku,majoránka,jíška.
Postup přípravy:Nakrájenou cibuli usmažíme na tuku do zlatova, přidáme maso a orestujeme ze všech stran. Přisypeme koření, krátce promícháme, aby paprika nezhořkla a zalijeme vodou, případně vývarem. Po změknutí masa zahustíme jíškou.
Jako příloha se hodí chléb, houskový nebo kynutý knedlík.
O ZNAČCE
Prodejem zvěřiny se zabýváme již od roku 1996 a jako rodinná firma od samého počátku klademe velký důraz na vysokou kvalitu, solidní jednání a osobní přístup ke každému zákazníkovi. Nabízíme zvěřinu od zvěře spárkaté, pernaté až po zajícovité. Převážnou část zvěřiny vykupujeme v oblasti Šumavy, Středočeského kraje a Jihočeského kraje. Svoz zvěřiny zajišťujeme vlastními vozidly a pro zajištění dobré kvality vykupované zvěřiny provádí výkup pouze rodinní příslušníci. Zvěřinu vykupujeme rovněž v místě provozovny.
V říjnu 2014 jsme získali na naše výrobky certifikát "ŠUMAVA originální produkt", který jsme v roce 2016 opět obhájili. Na jaře roku 2017 jsme zažádali o ocenění značkou KLASA, kterou jsme od 1.7. 2017 získali na tři produkty.