Síla přírodní fermentace, Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur - Gill Hasson

naučné 2015 Grada Sandor Ellix Katz 256 Grada Wild Fermentation Brožovaná bez přebalu lesklá české 285 gramů 978-80-247-5214-3 GRADA

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (...

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.
Objevte léčivou sílu fermentovaných potravin. Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství. Je první kuchařkou, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin ? zavede vás do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.
Více informací o produktu

Upřesnit výběr

Počet e-shopů: 1

ALEMBIQ
Obchod nemá dostatečný počet hodnocení
Tento e-shop nezískal dostatečný počet hodnocení za posledních 90 dní.
Dostupný do 3 dnů
360
Cena produktu bez dopravy

Recenze Síla přírodní fermentace, Jedinečná chuť ...

Přidáno: 11. 9. 2020
80 %
Doporučuje produkt
Přečíst celou recenzi
Zatím se s knihou seznamuji, ale věřím, že mi pomůže.
Přidáno: 4. 9. 2020
100 %
Doporučuje produkt
good book