Sunfood Umeocet 700ml
Umeocet vzniká při výrobě Umeboshi – nakládaných japonských švestiček. Kombinace slané a kyselé chuti je jedinečným chuťovým zážitkem. Ve skutečnosti se nejedná o skutečný...
Nalezeno 14 nabídek. (Zobrazuji 1 – )
Umeocet vzniká při výrobě Umeboshi – nakládaných japonských švestiček. Kombinace slané a kyselé chuti je jedinečným chuťovým zážitkem. Ve skutečnosti se nejedná o skutečný...
ocet z umebošek
Složení: umeboshi, mořská sůl 20,5%, shizo (perilla) Použití: do salátů, k ochucení pokrmů, polévek, omáček. Vhodná náhrada za ocet. Vyrobeno přírodní fermentací.
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume-su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají nesušené švestky, aby zbylo více tekutiny. Z chemického hlediska ale s octem nemá nic společného. Umeocet má...
Slano-kyselá šťáva, která je vhodnou náhradou za ocet, vyrobeno přírodní fermentací.
Použití: do polévek, omáček, salátů. Vhodná náhrada za ocet. Složení: umeboshi mořská sůl (20 %), shizo (Perilla). Vyrobeno přírodní fermentací. Výrobce: MITOKU Distributor: Sunfood VM s.r.o., Jiráskova 557, Dobruška 518 01 Země původu: Japonsko
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume-su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají nesušené švestky, aby zbylo více tekutiny. Z chemického hlediska ale s octem nemá nic společného. Umeocet má...
Umeocet je tradiční japonské ochucovadlo vyrobené z umeboshi švestiček. Švestičky se nakládají do slaného nálevu a v dřevěných sudech se zatíží. Umeocet má slano-kyselou chuť. Použití: do polévek, omáček, salátů
Umeocet vzniká při výrobě Umeboshi – nakládaných japonských švestiček. Kombinace slané a kyselé chuti je jedinečným chuťovým zážitkem. Ve skutečnosti se nejedná o skutečný ocet, protože místo kyseliny octové obsahuje kyselinu citronovou. Umeocet má slanokyselou chuť a...
energetická hodnota kj: 0,000000 Energetická hodnota kj: 0,000000 Tuky: 0,000000 Z toho nasycené mastné kyseliny: 0,000000 Sacharidy: 0,000000 Z toho cukry: 0,000000 Bílkoviny: 0,000000 Vláknina: 0,000000 Sůl: 0,000000
Umeocet je tradiční japonské ochucovadlo vyrobené z umeboshi švestiček. Švestičky se nakládají do slaného nálevu a v dřevěných sudech se zatíží. Umeocet má slano-kyselou chuť. Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume-su,...