Stevikom Kombucha Kopřiva 2 l
Stevikom Kombucha kopřiva Kombucha je lahodný a osvěžující enzymatický a tonizující nápoj . Vzniká čistě přírodní cestou – je výsledkem činnosti společenství prospěšných...
Nalezeno 20 nabídek. (Zobrazuji 1 – )
Stevikom Kombucha kopřiva Kombucha je lahodný a osvěžující enzymatický a tonizující nápoj . Vzniká čistě přírodní cestou – je výsledkem činnosti společenství prospěšných...
Kombucha z kopřivy a černého čaje. Čajový kvašený nápoj, aktivuje látkovou výměnu, posiluje imunitu, prospívá pleti, odstraňuje z těla jedovaté látky.
Stevikom Kombucha kopřiva Kombucha je lahodný a osvěžující enzymatický a tonizující nápoj . Vzniká čistě přírodní cestou – je výsledkem činnosti společenství prospěšných kvasinek a bakterií. Neobsahuje žádné konzervační látky nebo barviva a nemá vedlejší účinky....
Kombucha kopřiva se vyrábí z bílého řepného cukru a odvaru ze zeleného čaje a kopřivy.
**Kombucha kopřiva se vyrábí z bílého řepného cukru a odvaru ze zeleného čaje a kopřivy.** Společnost Stevikom s.r.o. byla založena roku 1999 a věnuje se výrobě produktů zdravé výživy. Celkově vyrábí 8 různých příchutí Kombuchy. Od roku 2005 ji vyrábějí i v biokvalitě.
STEVIKOM - Kombucha Kopřiva Kombucha se říká houbě pocházející z východní Asie. Nejedná se o běžnou houbu, jak ji známe, ale o symbiotický útvar tvořený několika druhy kvasinek a bakterií. Má tvar plochého gumovitého světlešedého nebo hnědého lívance. V Japonsku byla...
Skladování: Skladujte při teplotě do 24 °C. Po otevření spotřebujte do 10ti dnů. Parametry energetická hodnota kj 77,000000 energetická hodnota kcal 18,000000 tuky 0,000000 z toho nasycené mastné kyseliny 0,000000 sacharidy 4,600000 z toho...
Čajový kvašený perlivý nápoj pro každou příležitost. Kombucha se říká houbě pocházející z východní Asie. Nejedná se o běžnou houbu, jak ji známe, ale o symbiotický útvar tvořený několika druhy kvasinek a bakterií. Má tvar plochého gumovitého světlešedého nebo hnědého...
Kombucha, která pochází z východní Asie, je symbiotický útvar tvořený několika druhy bakterií a kvasinek. Je významná pro aktivaci látkové výměny a posílení imunity. Nápoj je chutí podobný lahodnému jablečnému moštu. Kombucha kopřiva se vyrábí z odvaru ze zeleného...
Kombucha kopřiva se vyrábí z bílého řepného cukru a odvaru ze zeleného čaje a kopřivy.Kombucha je příjemně perlivý osvěžující nápoj. Pokud kombucha neperlí, stačí ponechat při pokojové teplotě kolem 20 °C i více, brzy se probudí k životu a budete si ji moci...
Kombucha Je druh čaje, který vzniká kvašením (fermentací) speciální „kombuchové“ kultury. Tradice tohoto nápoje sahá tisíce let zpátky do historie. Má pozitivní účinky na lidský organizmus, jako jiné čaje a navíc obsahuje probiotika. Kombucha také obsahuje...
Kombucha kopřiva se vyrábí z bílého řepného cukru a odvaru ze zeleného čaje a kopřivy. Kombucha (též kombuča) je lehce perlivý fermentovaný nápoj vzniklý z oslazeného černého nebo zeleného čaje, který je užíván jako funkční potravina. K fermentaci je užívána...
Kombucha - je speciální nápoj s kvasinkovými kulturami a bakteriemi kysliny mléčné (mléčnými bakteriemi), lehce fermentovaná. Složení: voda, odvar z kopřivy 30%, a ze zeleného čaje 70%, cukr, kvasinkové kultury a mléčné bakterie. Výživové hodnoty: Energetická...
Kombucha kopřiva se vyrábí z bílého řepného cukru a odvaru ze zeleného čaje a kopřivy.
Kombucha je příjemně perlivý osvěžující nápoj z čajové houby kombucha. Chutí připomíná jablečný mošt. Složení: Voda, odvar z kopřivy (30 %) a zeleného čaje (70 %), cukr, kvasnicové kultury a mléčné bakterie Skladování: Skladujte při teplotě do 24 °C. Po otevření...
Kombucha kopřiva se vyrábí z bílého řepného cukru a odvaru ze zeleného čaje a kopřivy.Specifikace Kombucha je lahodný a osvěžující enzymatický a tonizující nápoj . Vzniká čistě přírodní cestou – je výsledkem činnosti společenství prospěšných kvasinek a bakterií....
Kombucha kopřiva se vyrábí z bílého řepného cukru a odvaru ze zeleného čaje a kopřivy.Specifikace Kombucha je příjemně perlivý osvěžující nápoj. Pokud kombucha neperlí, stačí ponechat při pokojové teplotě kolem 20 °C i více, brzy se probudí k životu a budete si ji...
Složení: voda, odvar z kopřivy 30%, a ze zeleného čaje 70%, cukr, kvasinkové kultury a mléčné bakterie
Kombucha - je speciální nápoj s kvasinkovými kulturami a bakteriemi kysliny mléčné (mléčnými bakteriemi), lehce fermentovaná.Nutriční hodnoty Energetická hodnota76,8 kJ/18,4 kcalTuky0 gz toho nasycené mastné kyseliny0 gSacharidy4,60 gz toho cukry4,60...