Shoso Gyuto šéfnůž Kai 24cm
- typ nože: Gyuto nůž šéfkuchaře - délka ostří: 240 mm - tvrdost oceli: 56±1 HRC - materiál čepele: nerezová ocel 5CR15MoV (Made in Japan) - materiál rukojeti: nerezová...
Nalezeno 3 nabídek. (Zobrazuji 1 – )
- typ nože: Gyuto nůž šéfkuchaře - délka ostří: 240 mm - tvrdost oceli: 56±1 HRC - materiál čepele: nerezová ocel 5CR15MoV (Made in Japan) - materiál rukojeti: nerezová...
- typ nože: Gyuto nůž šéfkuchaře - délka ostří: 240 mm - tvrdost oceli: 56±1 HRC - materiál čepele: nerezová ocel 5CR15MoV (Made in Japan) - materiál rukojeti: nerezová ocel 18-8 - vyrobeno v Japonsku VIDEO - použití šéfkuchařského nože KAI:
- typ nože: Gyuto nůž šéfkuchaře - délka ostří: 240 mm - tvrdost oceli: 56±1 HRC - materiál čepele: nerezová ocel 5CR15MoV (Made in Japan) - materiál rukojeti: nerezová ocel 18-8 - vyrobeno v Japonsku VIDEO - použití šéfkuchařského nože KAI: