Rapunzel Lněná mouka Bio 250 g
Bio lněná mouka RAPUNZEL 250 g
Nalezeno 9 nabídek. (Zobrazuji 1 – )
Lněná mouka se získává jemným namletím semínek částečně zbavených oleje. Tím se prodlouží její trvanlivost (olej je ta složka lněných semínek, která po namletí způsobuje jejich...
Lněná mouka se získává jemným namletím semínek částečně zbavených oleje. Tím se prodlouží její trvanlivost (olej je složka lněných semínek, která po namletí způsobuje jejich degradaci) a zároveň zvýší přisvojitelnost cenných látek, které jsou jinak zabudovány v...
Lněná mouka se získává jemným namletím semínek částečně zbavených oleje. Tím se prodlouží její trvanlivost (olej je ta složka lněných semínek, která po namletí způsobuje jejich degradaci) a zároveň zvýší přisvojitelnost cenných látek, které jsou jinak zabudovány v...
Lněná mouka se získává jemným namletím semínek částečně zbavených oleje. Tím se prodlouží její trvanlivost (olej je ta složka lněných semínek, která po namletí způsobuje jejich degradaci) a zároveň zvýší přisvojitelnost cenných látek, které jsou jinak zabudovány v...
Tato lněná mouka se vyrábí šetrným mletím semínek, z kterých byl částečně odstraněn olej. Tento olej totiž zkracuje dobu spotřeby a částečným odstraněním se navýší trvanlivost a udržitelnost cenných látek. Lněná mouka má neutrální chuť a skvěle se hodí pro zahušťování...
Lněná mouka se získává jemným namletím semínek částečně zbavených oleje. Tím se prodlouží její trvanlivost (olej je ta složka lněných semínek, která po namletí způsobuje jejich degradaci) a zároveň zvýší přisvojitelnost cenných látek, které jsou jinak zabudovány v...
Lněná mouka se získává jemným namletím semínek částečně zbavených oleje. Tím se prodlouží její trvanlivost (olej je ta složka lněných semínek, která po namletí způsobuje jejich degradaci) a zároveň zvýší přisvojitelnost cenných látek, které jsou jinak zabudovány v...
Lněná mouka se získává jemným namletím semínek částečně zbavených oleje. Tím se prodlouží její trvanlivost (olej je ta složka lněných semínek, která po namletí způsobuje jejich degradaci) a zároveň zvýší přisvojitelnost cenných látek, které jsou jinak zabudovány v...