Vital Country Psyllium rozpustná vláknina 1 kg
vláknina psyllium Psylium se získává z jednoleté rostliny jitrocele indického (Plantago ovata). Jedná se vlastně o slupky semen této rostliny. Tento produkt je vhodný pro...
Nalezeno 850 nabídek. (Zobrazuji 1 – )
vláknina psyllium Psylium se získává z jednoleté rostliny jitrocele indického (Plantago ovata). Jedná se vlastně o slupky semen této rostliny. Tento produkt je vhodný pro...
Pohanka je přirozeně bezlepková, lehce stravitelná a velmi prospěšná potravina pro lidský organismus. Je výborným zdrojem vitaminů skupiny B, fosforu, vápníku, železa a rutinu....
Pohanka je přirozeně bezlepková, lehce strávitelná a velice prospěšná potravina pro lidský organismus. Pohanka je výborným zdrojem vitaminu skupiny B, fosforu, vápnik, železo a...
Složení: pšeničné klíčky*. * alergen Výživové údaje na 100 g výrobku: - energetická hodnota: 1210 kJ / 292 kcal - tuky: 5,3 g - nasycené mastné kyseliny: 0,88 g -...
Oves je obilí nejbohatší na živiny. Původ pluchatého ovsa setého sahá do oblasti Malé Asie a bezpluchý oves vznikl spontánní mutací v Číně a Mongolsku. Jedná se o nejmladší...
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Propláchnutou pohanku vařte v poměru 1 díl pohanky na 1,5 dílu vody. Vařte 10–15 minut a nechte pod pokličkou dojít. Pohanka setá. Může obsahovat stopy...
Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku. Je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bílkovin, vysoký obsah rutinu (flavonoid), obsahuje vitaminy...
Složení: jáhly BIO. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1493 kJ / 357 kcal; tuky: 3,9 g; nasycené mastné kyseliny: 0,9 g; sacharidy: 69 g; cukry: 1,4 g;...
Mladé klíčící rostlinky jsou bohaté na vitamíny, enzymy, aminokyselina, minerální látky a stopové prvky. CZ-BIO-002 Složení: Semena pšenice tvrdé (Triticum durum Desf.)...
Přirozeně bezlepkové pohankové slupky v biokvalitě. Můžete je využít jak náplň na zahřívací polštářky nebo je použít k přípravě čaje. Pohanka se k nám dostala v 15. století z...
Kukuřice na popcorn je zvláštní druh této velmi významné zemědělské plodiny s tvrdou slupkou, díky které se při zahřívání zrna vytváří v jeho středu tlak, který kukuřici...
BALENÍ 250 g JAK POUŽÍVAT Zdravé trávení – k dosažení požadovaného účinku je třeba užívat 20 až 30 g otrub denně po dobu jednoho týdne. Vzhledem k obsahu fytátů (vytvářejí...
GRIZLY Quinoa černá 500 g Administrativní zařazení: Obiloviny a výrobky z nich Složení: Quinoa černá 100 % Země původu: Peru, Bolivie Skladování: Uchovejte v suchu a...
Pohanková krupice je nejhruběji namleté pohankové zrnko. Pohanka pro výrobu pohankové krupice je loupaná mechanicky. Toto zpracování je šetrné a vede k zachování výživových...
Žito je v Česku jedna z nejoblíbenějších obilovin. Žito je především bohatým zdrojem vlákniny, jeho pekařské vlastnosti jsou legendární - kdo by neznal žitný kvas a kvasový...
Kvalitní vločky se v kuchyni neztratí a o těch našich to platí dvojnásob. Jsou extra jemné a za jedinou minutu z nich připravíte krémovou kaši.
Vločky mají jemnou pohankovou chuť a vůni. Pohankové vločky si dejte jen tak v misce s ovocem a rostlinným mlékem. Skvěle poslouží jako základ pro karbanátky a zeleninové...
Složení: quinoa bílá (merlík čilský) Země původu: Výrobek může pocházet z Peru, nebo Španělska (dle šarže). Využití merlíku Merlík čilský, či quinoa, je rostlina, která je v...
Natural Jihlava - Slzovka obecná 500 g Slzovka je prastará obilovina vhodná do kaší, polévek, ale i jako příloha v kombinaci s rýží či bulgurem. Slzovka obecná je jednou z...
BIO Quinoa Quinoa se k nám dostává ve třech barvách. Můžeme ji mít buď v bílé, červené nebo černé. Quinoa bílá má jemně máslovou chuť a je velmi měkká. Červená qunoa má...
Tmavě hnědá pohanka je loupaná termicky. Při tomto postupu dochází k napařování pohanky horkou párou a následnému prudkému sušení. Pohanka tímto procesem získá příjemnou...
Green Apotheke Quinoa bílá 250 g Administrativní zařazení: Obiloviny a výrobky z nich Složení: Quinoa bílá - merlík chillský Skladování: Skladujte na temném, chladném a...
Oves bezpluchý Bio Oves bezpluchý je někdy též označován jako ovesná rýže. Po uvaření má jemnou chuť. Používáme ho jako přílohu, do zeleninových salátů, zapékaných pokrmů a...
Otruby jsou jemně pomleté obalové části zrna, které obsahují minerální látky, mikronutrienty a vlákninu. Žitné otruby jsou vlákninou přímo nadupané. Obsahují 38 g vlákniny na...
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Pšenici můžete namlít na mouku nebo namočte cca na 10 hodin, propláchněte, vařte 1,5 hodiny nebo 45 minut v tlakovém hrnci. PŠENICE ozimá*. *produkt...
O polentě se toho hodně dozvíte v Dobrotách z podzimu 2016 na str. 27. Využití: - krutonky - jak přípravit krutonky do polévky zjistíte v časopise Dobroty podzim 2016 na str....
Quinoa, které se říká také merlík chilský, pochází z Jižní Ameriky a tradičně tam po tisíciletí patřila s bramborami a kukuřicí k nejdůležitějším potravinám. Stejně jako...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Ječné kroupy střední, vel. č. 7. O VÝROBCI PENAM, a.s. se sídlem v Brně patří k předním pekárenským a mlynárenským výrobcům ve...
Burisony 160 gpufovaná loupaná rýže, kterou můžete jíst samotné anebo je použít do jogurtů, polévek, knedlíků nebo si připravit vydatnou snídani. Stačí jen přelít teplým mlékem...
inulin nízkokalorická čekanková vláknina Vláknina je nezbytná pro správnou funkci trávicího traktu i metabolismu. Často se ale stává, že vlákniny konzumujeme málo. Zajistěte,...