Motta Tamper dřevo 53 mm
Neodmyslitelnou pomůckou každého baristy je tamper neboli pressovač (pěchovadlo na kávu). Při přípravě espressa je stlačení kávy v páce opravdu důležité. Správně by měla být...
Nalezeno 10 nabídek. (Zobrazuji 1 – )
Neodmyslitelnou pomůckou každého baristy je tamper neboli pressovač (pěchovadlo na kávu). Při přípravě espressa je stlačení kávy v páce opravdu důležité. Správně by měla být...
Pěchovadlo na kávu neboli TAMPER v nerezovém provedení s dřevěnou rukojetí v červené barvě. Pokud jste barista, tak se bez této profesionální pomůcky neobejdete. Váha tohoto...
Kombinované pěchovadlo se dřevěnou rukojetí a nerezovou spodní částí. Každý barista potřebuje kvalitní vybavení, i ten domácí. Velmi oblíbené značkové pěchovadlo od italské...
Profesionální tamper (pěchovadlo) na kávu s plocým dnem od renomovaného výrobce Motta. Průměr: 53 mm Materiál, povrch: exotické dřevo bubinga, lak Materiál,...
Profesionální tamper (pěchovadlo) na kávu s plocým dnem od renomovaného výrobce Motta. Průměr: 53 mm Materiál, povrch: exotické dřevo bubinga, lak Materiál, povrch: nerez, leštěný Vyrobeno v Itálii. Ergonomický tvar zajišťuje pohodlnou a bezpečnou manipulaci.
Neodmyslitelnou pomůckou každého baristy je tamper neboli pressovač (pěchovadlo na kávu). Při přípravě espressa je stlačení kávy v páce opravdu důležité. Správně by měla být káva stlačena silou 20 kg. Pokud nevíte, jak taková síla vypadá, stačí si na kuchyňský stůl...
Pěchovadlo na kávu neboli TAMPER v nerezovém provedení s dřevěnou rukojetí v červené barvě. Pokud jste barista, tak se bez této profesionální pomůcky neobejdete. Váha tohoto tamperu je 300 g a jeho průměr je 53 mm. - Materiál: nerezová ocel, dřevo - Hmotnost: 300...
Profesionální tamper (pěchovadlo) na kávu od renomovaného výrobce Motta. Průměr: 53 mm Materiál, povrch: dřevo, lak Materiál, povrch: nerez, leštěný Vyrobeno v Itálii. Ergonomický tvar zajišťuje pohodlnou a bezpečnou manipulaci.
Pěchovadlo na kávu neboli TAMPER v nerezovém provedení s dřevěnou rukojetí. Pokud jste barista tak bez této profesionální pomůcky se neobejdete. Váha tohoto tamperu je 350 g a jeho průměr je 53 mm. - Materiál: nerezová ocel, dřevo - Výška: 100 mm - Průměr: 53 mm
Neodmyslitelnou pomůckou každého baristy je tamper neboli pressovač (pěchovadlo na kávu). Při přípravě espressa je stlačení kávy v páce opravdu důležité. Správně by měla být káva stlačena silou 20kg. Pokud nevíte, jak taková síla vypadá, stačí si na kuchyňský stůl...