G&G Ocet vinný bílý 1l
Kvalitních vinných octů je v Česku jako šafránu. Dochucujte pokrmy prémiovým G&G vinným bílým octem bez zvýrazňovačů chuti. Jemně kyselý vinný ocet promění obyčejná jídla...
Nalezeno 19 nabídek. (Zobrazuji 1 – )
Kvalitních vinných octů je v Česku jako šafránu. Dochucujte pokrmy prémiovým G&G vinným bílým octem bez zvýrazňovačů chuti. Jemně kyselý vinný ocet promění obyčejná jídla...
Stolní ocet G&G je všestranný ocet s obsahem 5% kyselin, který se získává organicky z brandy octa. Tento lehký stolní ocet je ideální pro různé použití v kuchyni, od přípravy...
Sada pro úklid - Bílý ocet 10% 5l, Kyselina citronová 500g, Jedlá soda 1kg Bílý ocet 10% 5l Složení: kyselina octová, voda Kyselina citronová 500g Složení: E330 100...
Úklidová sada od Perfekcionistky Elišky Eliška, známá svou láskou k detailům a nekompromisním požadavkům na čistotu, sestavila sadu, která promění úklid z nekonečného boje s...
Golden Mountain Destilovaný vinný bílý ocet 5% Výborný vinný bílý ocet z Thajska vhodný jako zálivka nebo pro přípravu omáček. Kyselost octa je 5%. Destilovaný bílý ocet Golden...
Kvalitních vinných octů je v Česku jako šafránu. Dochucujte pokrmy prémiovým G&G vinným bílým octem bez zvýrazňovačů chuti. Jemně kyselý vinný ocet promění obyčejná jídla v kulinářské lahůdky. Přehlídka chutí může začít! Přidejte G&G vinný ocet do zálivek salátů,...
S 5% obsahem kyseliny octové. Bez přidaných zvýrazňovačů chuti a antioxidantů. Obsah: 1l Složení: Ocet, 5% kyselina octová. Výživové údaje na 100ml: Energetická hodnota: 72kj/17kcal, Tuk: 0,1g (z toho 0,1g nasycené mastné kyseliny), Sacharidy: 0,1g (z toho 0,1g cukr),...
Sada pro úklid - Bílý ocet 10% 5l, Kyselina citronová 500g, Jedlá soda 1kg Bílý ocet 10% 5l Složení: kyselina octová, voda Kyselina citronová 500g Složení: E330 100 % Jedlá soda 1kg Složení: Jedlá soda (hydrogenuhličitan sodný E500) 100 %
Vinný ocet bílý IL TORRIONE 1l Bílý vinný ocet se vyrábí kvašením vína, kdy se alkohol přeměňuje na kyselinu octovou. Je ideální jako zálivka do zeleninových salátů, dresinků, omáček a marinád. BÍLÝ OCET KVASNÝ VINNÝ Složení Víno, voda, antioxidant E224. Alergenní...
Ocet kvasný 10% je vyrobený přírodním kvasným procesem lihu pomocí octových bakterií, převážně rodu Acetobacter, typické chuti je docíleno využitím bukových hoblin, které jsou octem skrápěny. Ocet 10% se získá naředěním kyseliny octové o koncentraci 12-14%, která...
Ocet kvasný 10% je vyrobený přírodním kvasným procesem lihu pomocí octových bakterií, převážně rodu Acetobacter, typické chuti je docíleno využitím bukových hoblin, které jsou octem skrápěny. Ocet 10% se získá naředěním kyseliny octové o koncentraci 12-14%, která...
Ocet kvasný 10% je vyrobený přírodním kvasným procesem lihu pomocí octových bakterií, převážně rodu Acetobacter, typické chuti je docíleno využitím bukových hoblin, které jsou octem skrápěny. Ocet 10% se získá naředěním kyseliny octové o koncentraci 12-14%, která...
Ocet kvasný 10% je vyrobený přírodním kvasným procesem lihu pomocí octových bakterií, převážně rodu Acetobacter, typické chuti je docíleno využitím bukových hoblin, které jsou octem skrápěny. Ocet 10% se získá naředěním kyseliny octové o koncentraci 12-14%, která...
Ocet kvasný 10% je vyrobený přírodním kvasným procesem lihu pomocí octových bakterií, převážně rodu Acetobacter, typické chuti je docíleno využitím bukových hoblin, které jsou octem skrápěny. Ocet 10% se získá naředěním kyseliny octové o koncentraci 12-14%, která...
Ocet kvasný 10% je vyrobený přírodním kvasným procesem lihu pomocí octových bakterií, převážně rodu Acetobacter, typické chuti je docíleno využitím bukových hoblin, které jsou octem skrápěny. Ocet 10% se získá naředěním kyseliny octové o koncentraci 12-14%, která...
Ocet kvasný 10% je vyrobený přírodním kvasným procesem lihu pomocí octových bakterií, převážně rodu Acetobacter, typické chuti je docíleno využitím bukových hoblin, které jsou octem skrápěny. Ocet 10% se získá naředěním kyseliny octové o koncentraci 12-14%, která...
Ocet kvasný 10% je vyrobený přírodním kvasným procesem lihu pomocí octových bakterií, převážně rodu Acetobacter, typické chuti je docíleno využitím bukových hoblin, které jsou octem skrápěny. Ocet 10% se získá naředěním kyseliny octové o koncentraci 12-14%, která...
Ocet kvasný 10% je vyrobený přírodním kvasným procesem lihu pomocí octových bakterií, převážně rodu Acetobacter, typické chuti je docíleno využitím bukových hoblin, které jsou octem skrápěny. Ocet 10% se získá naředěním kyseliny octové o koncentraci 12-14%, která...
Kvasný bílý ocet. Usazenina na dně garantuje, že ocet je vyroben z vybraných odrůd bílého vína. Použití: Jemný ocet vhodný na vaření. Hodí se i do studené kuchyně k ochucení salátů a zeleniny. Skladování: Uchovejte v suchu a mimo dosah slunečního záření. Skladujte v...