G&G Ocet vinný bílý 1l
Kvalitních vinných octů je v Česku jako šafránu. Dochucujte pokrmy prémiovým G&G vinným bílým octem bez zvýrazňovačů chuti. Jemně kyselý vinný ocet promění obyčejná jídla...
Nalezeno 17 nabídek. (Zobrazuji 1 – )
Kvalitních vinných octů je v Česku jako šafránu. Dochucujte pokrmy prémiovým G&G vinným bílým octem bez zvýrazňovačů chuti. Jemně kyselý vinný ocet promění obyčejná jídla...
Stolní ocet G&G je všestranný ocet s obsahem 5% kyselin, který se získává organicky z brandy octa. Tento lehký stolní ocet je ideální pro různé použití v kuchyni, od přípravy...
Golden Mountain Destilovaný vinný bílý ocet 5% Výborný vinný bílý ocet z Thajska vhodný jako zálivka nebo pro přípravu omáček. Kyselost octa je 5%. Destilovaný bílý ocet Golden...
Kvalitních vinných octů je v Česku jako šafránu. Dochucujte pokrmy prémiovým G&G vinným bílým octem bez zvýrazňovačů chuti. Jemně kyselý vinný ocet promění obyčejná jídla v kulinářské lahůdky. Přehlídka chutí může začít! Přidejte G&G vinný ocet do zálivek salátů,...
Stolní ocet G&G je všestranný ocet s obsahem 5% kyselin, který se získává organicky z brandy octa. Tento lehký stolní ocet je ideální pro různé použití v kuchyni, od přípravy salátových dresinků až po konzervování potravin. Tento ocet vyrobený bez přidaných...
S 5% obsahem kyseliny octové. Bez přidaných zvýrazňovačů chuti a antioxidantů. Obsah: 1l Složení: Ocet, 5% kyselina octová. Výživové údaje na 100ml: Energetická hodnota: 72kj/17kcal, Tuk: 0,1g (z toho 0,1g nasycené mastné kyseliny), Sacharidy: 0,1g (z toho 0,1g cukr),...
Vinný ocet bílý IL TORRIONE 1l Bílý vinný ocet se vyrábí kvašením vína, kdy se alkohol přeměňuje na kyselinu octovou. Je ideální jako zálivka do zeleninových salátů, dresinků, omáček a marinád. BÍLÝ OCET KVASNÝ VINNÝ Složení Víno, voda, antioxidant E224. Alergenní...
Ocet kvasný 10% je vyrobený přírodním kvasným procesem lihu pomocí octových bakterií, převážně rodu Acetobacter, typické chuti je docíleno využitím bukových hoblin, které jsou octem skrápěny. Ocet 10% se získá naředěním kyseliny octové o koncentraci 12-14%, která...
Ocet kvasný 10% je vyrobený přírodním kvasným procesem lihu pomocí octových bakterií, převážně rodu Acetobacter, typické chuti je docíleno využitím bukových hoblin, které jsou octem skrápěny. Ocet 10% se získá naředěním kyseliny octové o koncentraci 12-14%, která...
Ocet kvasný 10% je vyrobený přírodním kvasným procesem lihu pomocí octových bakterií, převážně rodu Acetobacter, typické chuti je docíleno využitím bukových hoblin, které jsou octem skrápěny. Ocet 10% se získá naředěním kyseliny octové o koncentraci 12-14%, která...
Ocet kvasný 10% je vyrobený přírodním kvasným procesem lihu pomocí octových bakterií, převážně rodu Acetobacter, typické chuti je docíleno využitím bukových hoblin, které jsou octem skrápěny. Ocet 10% se získá naředěním kyseliny octové o koncentraci 12-14%, která...
Ocet kvasný 10% je vyrobený přírodním kvasným procesem lihu pomocí octových bakterií, převážně rodu Acetobacter, typické chuti je docíleno využitím bukových hoblin, které jsou octem skrápěny. Ocet 10% se získá naředěním kyseliny octové o koncentraci 12-14%, která...
Ocet kvasný 10% je vyrobený přírodním kvasným procesem lihu pomocí octových bakterií, převážně rodu Acetobacter, typické chuti je docíleno využitím bukových hoblin, které jsou octem skrápěny. Ocet 10% se získá naředěním kyseliny octové o koncentraci 12-14%, která...
Ocet kvasný 10% je vyrobený přírodním kvasným procesem lihu pomocí octových bakterií, převážně rodu Acetobacter, typické chuti je docíleno využitím bukových hoblin, které jsou octem skrápěny. Ocet 10% se získá naředěním kyseliny octové o koncentraci 12-14%, která...
Ocet kvasný 10% je vyrobený přírodním kvasným procesem lihu pomocí octových bakterií, převážně rodu Acetobacter, typické chuti je docíleno využitím bukových hoblin, které jsou octem skrápěny. Ocet 10% se získá naředěním kyseliny octové o koncentraci 12-14%, která...
Ocet kvasný 10% je vyrobený přírodním kvasným procesem lihu pomocí octových bakterií, převážně rodu Acetobacter, typické chuti je docíleno využitím bukových hoblin, které jsou octem skrápěny. Ocet 10% se získá naředěním kyseliny octové o koncentraci 12-14%, která...
Kvasný bílý ocet. Usazenina na dně garantuje, že ocet je vyroben z vybraných odrůd bílého vína. Použití: Jemný ocet vhodný na vaření. Hodí se i do studené kuchyně k ochucení salátů a zeleniny. Skladování: Uchovejte v suchu a mimo dosah slunečního záření. Skladujte v...