Dr. Oetker Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky 20 g
Dr. Oetker Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky 20g Není želatina, jako želatina. Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky Dr. Oetker byla speciálně vyvinuta na použití na...
Nalezeno 5 nabídek. (Zobrazuji 1 – )
Dr. Oetker Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky 20g Není želatina, jako želatina. Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky Dr. Oetker byla speciálně vyvinuta na použití na...
Dr. Oetker Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky 20g
Dr. Oetker Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky 20g Není želatina, jako želatina. Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky Dr. Oetker byla speciálně vyvinuta na použití na vaječnou nebo salámovou tlačenku, aspiky a rosoly. Je totiž mimořádně tuhá a výborně drží...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Extra silná želatina je pevná a na řezu krásně hladká, nerozpadá se. Příprava vaječné tlačenky, rosolů a aspiků Množství použité tekutiny: vaječná tlačenka 3-4 polévkové lžíce, aspik a rosoly 0,5l. Příprava: Obsah sáčku...
Příprava a použití Příprava vaječné tlačenky, rosolů a aspiků Množství použité tekutiny: vaječná tlačenka 3-4 polévkové lžíce, aspiky a rosoly 0,5 l. Obsah sáčku smícháme s odměřeným množstvím studené tekutiny dle použití (vody/nálevu/vývaru) a necháme asi 10 minut...