BioNebio Bio Javorový sirup Grade C 250 ml
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého...
Nalezeno 10 nabídek. (Zobrazuji 1 – )
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého...
BIO Javorový sirup Grade A Když se řekne Kanada, většině lidí se vybaví jako první hokej a javorový list. Právě javorový list je pro Kanadu naprosto typickým znakem, ostatně proč by ho jinak měli Kanaďané i na samotné vlajce? Jak tato tradice vznikla, co je na...
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru. Javorový sirup se známkuje podle barvy, a tím i chuti. Čím světlejší barva, tím...
Javorový sirup je přírodní zdravá alternativa cukru. Získává se z mízy cukerného javoru a kvalita se rozlišuje známkami podle barvy a chuti. Světlejší sirup má jemnější vůni i chuť a považuje se za kvalitnější a tím i dražší. Grade A (Canada No. 1 Light) je světlý...
Javorový sirup 100% Grade A 250ml- BIO od Country Life na GigaLékárna.cz za 141 Kč skladem.
Velmi světlý jemný a luxusní sirup, vynikající pomocník při nahrazování rafinovaného bílého cukru.
Přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru. Výborný pomocník při nahrazování rafinovaného bílého cukru. Javorový sirup se známkuje podle barvy, a tím i chuti. Čím světlejší barva, tím jemnější méně intenzivní vůně a chuť, a tím dražší sirup. Grade A...
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru. Javorový sirup se známkuje podle barvy, a tím i chuti. Čím světlejší barva, tím...
Přírodní javorový sirup s označením A je světlejší barvy a jemnější méně intenzivní vůně a chuti. Získává se zahuštěním mízy cukerného javoru. Země původu: Kanada.