BioNeBio Bio Cejlonská skořice mletá 50 g
Cejlonská skořice je druh skořice vyhledávaný pro svou velmi jemnou a sladkou chuť a bohatou vůni. Je zároveň dražší, a proto je výrobci často míchána s levnější a chuťově...
Nalezeno 9 nabídek. (Zobrazuji 1 – )
Cejlonská skořice je druh skořice vyhledávaný pro svou velmi jemnou a sladkou chuť a bohatou vůni. Je zároveň dražší, a proto je výrobci často míchána s levnější a chuťově...
Cejlonská skořice je sladký druh skořice, vyhledávaná pro svou velmi jemnou a sladkou chuť.
Cejlonská skořice je druh skořice, která je vyhledávaná pro silnou vůni a sladkou a jemnou chuť. Cejlonská skořice je dražší než skořice Cassia, která má drsnější chuť a proto je výrobci často míchají. Cejlonskou skořici použijeme do kaší, závinů a dalších...
- Cejlonská skořice je druh skořice vyhledávaný pro svou velmi jemnou a sladkou chuť a bohatou vůni. Cejlonská skořice se skvěle hodí na kaše, do závinů, sušenek a dalších sladkostí a dezertů. Cejlonská skořice je zároveň dražší, a proto je výrobci často míchána s...
Cejlonská skořice je druh skořice vyhledávaný pro svou velmi jemnou a sladkou chuť a bohatou vůni. Je zároveň dražší, a proto je výrobci často míchána s levnější a chuťově drsnější skořicí Cassia. Cejlonská skořice se skvěle hodí na kaše, do závinů, sušenek a dalších...
Objednávky při dostupnosti „Skladem u dodavatele“: zboží pro vás objednáme při nebližší objednávce. Interval objednávek je jednou týdně. Cejlonská skořice je druh skořice vyhledávaný pro svou velmi jemnou a sladkou chuť a bohatou vůni. Je zároveň dražší, a proto je...
Cejlonská skořice je druh skořice vyhledávaný pro svou velmi jemnou a sladkou chuť a bohatou vůni. Je zároveň dražší, a proto je výrobci často míchána s levnější a chuťově drsnější skořicí Cassia. Cejlonská skořice se skvěle hodí na kaše, do závinů, sušenek a dalších...
Cejlonská skořice je druh skořice vyhledávaný pro svou velmi jemnou a sladkou chuť a bohatou vůni. Je zároveň dražší, a proto je výrobci často míchána s levnější a chuťově drsnější skořicí Cassia. Cejlonská skořice se skvěle hodí na kaše, do závinů, sušenek a dalších...