Berndorf Sandrik Profi Line nůž Santoku 17 cm
Berndorf Sandrik vám představuje novou řadu profesionálních nožů Profi-Line - Santoku. Čepel nožů Profi-Line je zakalená na tvrdost 55 Rockwell, čímž se dosahuje delší...
Nalezeno 14 nabídek. (Zobrazuji 1 – )
Berndorf Sandrik vám představuje novou řadu profesionálních nožů Profi-Line - Santoku. Čepel nožů Profi-Line je zakalená na tvrdost 55 Rockwell, čímž se dosahuje delší...
nůž užitkový Sandrik Berndorf Profi Line Exclusive v barvě slonové kosti. nůž z řady Profi Line Exclusive je vhodný pro hotely, restaurace, gastro provozy. Velmi vhodný na...
Délka čepele je 17cm.Materiál: nerezová ocel X50CrMoV15Čepel - je zakalená na tvrdost 55 ° Rockwell, čímž se dosáhne delší životnost ostří čepele. Čepel je vyrobena z vysoce...
nůž kuchyňský santoku Berndorf Sandrik nůž z řady Profi Line Exclusive je vhodný pro hotely, restaurace, gastro provozy. Vysoko kvalitní nůž s ocelovou čepelí s...
Čepel nožů Profi-Line je zakalená na tvrdost 55 Rockwell, čímž se dosahuje delší životnost. Řezná hrana je broušená do klínu, což zabezpečuje extra ostrost čepele.Spojení s držadlem zaručuje optimální vyvážení nože.Zadní ochrana držadla zabraňuje vysmýknutí z...
Délka čepele je 17cm.Materiál: nerezová ocel X50CrMoV15Čepel - je zakalená na tvrdost 55 ° Rockwell, čímž se dosáhne delší životnost ostří čepele. Čepel je vyrobena z vysoce kvalitní chrom-molybden-vanadové oceli. Řezná hrana čepele je nabroušená za účelem dosažení...
Nůž Santoku můžete koupit : ZDE nůž užitkový Sandrik Berndorf nůž z řady Profi Line je vhodný pro hotely, restaurace, gastro provozy. Velmi vhodný na ryby, tvrdé sýry, maso pro velice širokou čepel o délce 17 cm. Vysoko kvalitní nůž s ocelovou čepelí s tvrdostí 55...
nůž užitkový Sandrik Berndorf nůž z řady Profi Line je vhodný pro hotely, restaurace, gastro provozy. Velmi vhodný na ryby, tvrdé sýry, maso pro velice širokou čepel o délce 17 cm. Vysoko kvalitní nůž s ocelovou čepelí s tvrdostí 55 Rockwell. Toto zajišťuje velice...
nůž užitkový Sandrik Berndorf Profi Line Exclusive v barvě slonové kosti. nůž z řady Profi Line Exclusive je vhodný pro hotely, restaurace, gastro provozy. Velmi vhodný na ryby, tvrdé sýry, maso pro velice širokou čepel o délce 17 cm. Vysoko kvalitní nůž s ocelovou...
Tvrdost HCR55+/-2 pro dlouhou životnost. Vysoká čepel nejen pro asijskou kuchyni.
nůž kuchyňský santoku Berndorf Sandrik nůž z řady Profi Line Exclusive je vhodný pro hotely, restaurace, gastro provozy. Vysoko kvalitní nůž s ocelovou čepelí s tvrdostí 55 Rockwell. Toto zajišťuje velice dlouhou životnost nože. Extra ostrý nůž s čepelí broušenou do...
Popis Nůž Santoku 6,5" / 17 cm Typ materiálu: nerezavějící ocel X50CrMoV15 Délka čepele: 17 cm Tvrdost: HRC 55+/-2 Vhodné do myčky nádobí: ano - nedoporučujeme Profi-Line Kuchyně čepele a chytrým provedením rukojeti, což Vám zaručí pohodlné krájení. řezu Linie je...