AMYLON Agar prášek BIO 10 g
Pevnější než želatina Proč použít BIO Agar? Bio Agar je skvělý jako želírovací činidlo pro výrobu želé, džemů, ovocných koláčů, bonbónů či jako přírodní zahušťovadlo, protože...
Nalezeno 19 nabídek. (Zobrazuji 1 – )
Pevnější než želatina Proč použít BIO Agar? Bio Agar je skvělý jako želírovací činidlo pro výrobu želé, džemů, ovocných koláčů, bonbónů či jako přírodní zahušťovadlo, protože...
Pevnější než želatina Proč použít BIO Agar? Bio Agar je skvělý jako želírovací činidlo pro výrobu želé, džemů, ovocných koláčů, bonbónů či jako přírodní zahušťovadlo, protože má schopnost zadržovat vodu a tvořit stabilní gelovou strukturu. Je tedy mnohem pevnější než...
Amylon Agar prášek 10 g BIO od Amylon na GigaLékárna.cz za 31 Kč skladem.
Želírovací látka jako alternativa živočišné želatiny.
Želírovací látka jako alternativa živočišné želatiny. Agar je bez chuti a bez zápachu a funguje výborně. Vyrábí se z mořských řas, neobsahuje lepek. Od českého výrobce, v biokvalitě.
Agar* (Rhodophyceae). *Produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíSmíchejte bio agar (10 g) v 1 litru studené vody a podle potřeby doslaďte. Vaříme za stálého míchání 3 minuty. Po uvaření necháme mírně vychladnout. Nalijte do formy a necháme ztuhnout v chladničce....
**Želírovací látka jako alternativa živočišné želatiny.** Agar je bez chuti a bez zápachu a funguje výborně. Vyrábí se z mořských řas, neobsahuje lepek. - Od českého výrobce, v biokvalitě.
Želírovací látka jako alternativa živočišné želatiny.
Želírovací látka jako alternativa živočišné želatiny. Agar je bez chuti a bez zápachu a funguje výborně. Vyrábí se z mořských řas, neobsahuje lepek. Od českého výrobce, v biokvalitě.
\nŽelírovací látka jako alternativa živočišné želatiny. Agar je bez chuti a bez zápachu a funguje výborně. Vyrábí se z mořských řas, neobsahuje lepek. Od českého výrobce, v biokvalitě.\nAgar je nutné
Želírovací látka je alternativou živočišné želatiny. Agar je bez chuti a bez zápachu a skvěle funguje. Vyrábí se z mořských řas, neobsahuje lepek. Od českého výrobce, v biokvalitě. Agar je nutné přivést k varu, aby mohl poté želírovat. K tuhnutí naopak nepotřebuje...
Amylon Agar BIO je přírodní prášková alternativa rostlinné želatiny. Má bohaté využití v kuchyni, jak nasladko, tak i naslano. Používá se do krémů, polev, pudingů, na dortové či koláčové želé a na přípravu aspiků.
Želatina Amylon je v kuchyni nepostradatelná klasika. Přesto, že je agar 100 % rostlinný, hravě strčí do kapsy živočišnou variantu. Proces výroby se odehrává v malebných kopcích na Vysočině. Mořské řasy projdou varem a jakmile vzniklý vývar ztuhne, hmota se rozdrtí na...
Želírovací látka jako alternativa živočišné želatiny. Agar je bez chuti a bez zápachu a funguje výborně. Vyrábí se z mořských řas, neobsahuje lepek. Agar je nutné přivést k varu, aby mohl poté želírovat. K tuhnutí naopak nepotřebuje lednici, protože k němu dochází už...
Želírovací látka jako alternativa živočišné želatiny. Agar je bez chuti a bez zápachu a funguje výborně. Vyrábí se z mořských řas, neobsahuje lepek. Od českého výrobce, v biokvalitě.Specifikace Agar je nutné přivést k varu, aby mohl poté želírovat. K tuhnutí naopak...
Objednávky při dostupnosti „Skladem u dodavatele“: doporučujeme objednat nejpozději v ÚTERÝ. Zboží bude připraveno k odeslání/vyzvednutí následující PÁTEK. Agar je nutné přivést k varu, aby mohl poté želírovat. K tuhnutí naopak nepotřebuje lednici, protože k němu...
Želírovací látka jako alternativa živočišné želatiny. Agar je bez chuti a bez zápachu a funguje výborně. Vyrábí se z mořských řas, neobsahuje lepek. Od českého výrobce, v biokvalitě.Specifikace Agar je nutné přivést k varu, aby mohl poté želírovat. K tuhnutí naopak...