Čokoládovna Troubelice Kakaový prášek natural 200 g
KAKAOVÝ PRÁŠEK NATURAL (10/12) se sníženým obsahem tuku.
Nalezeno 10 nabídek. (Zobrazuji 1 – )
KAKAOVÝ PRÁŠEK NATURAL (10/12) se sníženým obsahem tuku.
- Jeden z nejlepších kakaových prášků v RAW kvalitě, který jsme kdy měli možnost ochutnat! - Nepražené kakao se dá použít na pečení, ale hlavně na dochucování jídel, kaší,...
Ekvádorské kakao patří mezi nejkvalitnější na světě díky své jedinečné chuti a aromatu. Tento kakaový prášek je vyroben z nepražených kakaových bobů odrůdy Arriba Nacional v RAW...
Ekvádorské kakao je označováno za jedno z nejkvalitnějších, má výjimečnou chuť i aroma. Je vyrobeno z NEPRAŽENÝCH ekvádorských kakaových bobů (odrůda Arriba Nacional) v RAW kvalitě. Obsahuje minimálně 10% kakaového másla. Nepražené kakao lze použít na pečení nebo do...
Ekvádorské kakao je označováno za jedno z nejkvalitnějších, má výjimečnou chuť i aroma. Je vyrobeno z NEPRAŽENÝCH ekvádorských kakaových bobů (odrůda Arriba Nacional) v RAW kvalitě. Obsahuje minimálně 10% kakaového másla. Nepražené kakao lze použít na pečení nebo do...
Kakao se sníženým obsahem tuku vyrobené z nepražených ekvádorských bobů Arriba Nacional. Kakaový prášek vzniká lisováním kakaové hmoty, kdy se odděluje kakaové máslo od zbytku hmoty, ze které se poté namele kakaový prášek. Obsahuje 10-12% kakaového másla a má...
Ekvádorské kakao patří mezi nejkvalitnější na světě díky své jedinečné chuti a aromatu. Tento kakaový prášek je vyroben z nepražených kakaových bobů odrůdy Arriba Nacional v RAW kvalitě, obsahující minimálně 10 % kakaového másla. Nepražený kakaový prášek se skvěle hodí...
- Jeden z nejlepších kakaových prášků v RAW kvalitě, který jsme kdy měli možnost ochutnat! - Nepražené kakao se dá použít na pečení, ale hlavně na dochucování jídel, kaší, palačinek, tvarohu nebo do mléka k přípravě výtečného kakaa, které si můžete osladit ještě...
Klasické kakao, které běžně seženete v obchodě je holandské a je alkalizované (při této metodě se snižuje obsah zdraví prospěšných flavonoidů, které mají antioxidační účinky). Toto chuťově dokonalé kakao je ekvádorské, protože ekvádorská kakaa jsou označována za jedna...
Kakaový prášek vzniká lisováním kakaové hmoty. Při tomto procesu se oddělí kakaové máslo cca 45% a zbytek hmoty, která zůstane, je tzv. kakaový koláč (torta, cocoa cake), který obsahuje cca 10 až 12 % kakaového másla. Po rozemletí "koláče" vzniká kakaový...