Milerski
Při výrobě se nepoužívá cukr a medovina není dolihovaná. Vyrábí se tradiční metodou prokvášení a dlouhodobého zrání hustého medového základu s přídavkem 14 druhů bylin a koření. Byliny pomáhají k dobrému trávení a zažívání, koření je zase charakteristické svojí vůní a jemnou hořkost dodává chmel. Doporučujeme konzumovat chlazenou nebo naopak ohřátou na teplotu 50 – 55 °C. Zařazení: Medovina. Z...
Při výrobě se nepoužívá cukr a medovina není dolihovaná. Vyrábí se tradiční metodou prokvášení a dlouhodobého zrání hustého medového základu s přídavkem 14 druhů bylin a koření. Byliny pomáhají k dobrému trávení a zažívání, koření je zase charakteristické svojí vůní a jemnou hořkost dodává chmel. Doporučujeme konzumovat chlazenou nebo naopak ohřátou na teplotu 50 – 55 °C. Zařazení: Medovina. Země původu: ČR, oblast podhůří Hrubého Jeseníku. Složení: Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 70%. Výrobce: Včelařský provoz JESENÍKY CZ, Staré Purkartice 35, 794 01 Krnov. VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/100G: energetická hodnota: tuky: z toho nasycené mastné kyseliny: sacharidy: z toho cukry: vláknina: bílkoviny: sůl: Správnosti a aktuálnosti informací o výrobcích na našich webových stránkách věnujeme nejvyšší péči. Předpisy pro výrobu potravin jsou však neustále aktualizovány, a tak může dojít ke změnám v uváděném složení potravin, obsahu živin či naopak alergenů, dietetických informacích apod. Vždy byste si měli přečíst etiketu na výrobku a nespoléhat se pouze na informace poskytnuté na internetových stránkách.
Více informací o produktu