Meggle Smetana na vaření 10% 1 l
Meggle
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Smetana na vaření MEGGLE promění Vaše každodenní stolování ve výjimečnou událost.
Pomůže zjemnit Vaše jídla, polévky nebo omáčky a dodá jim typicky jemnou a krémovou chuť, konzistenci a příjemný vzhled a aroma. Se smetanou MEGGLE zkrátka jídlo chutná jako od maminky.
Vynikající přísada do teplých pokrmů
Obsah tuku 10 %
Tip na recept
Paprikovo – rajča...
Pomůže zjemnit Vaše jídla, polévky nebo omáčky a dodá jim typicky jemnou a krémovou chuť, konzistenci a příjemný vzhled a aroma. Se smetanou MEGGLE zkrátka jídlo chutná jako od maminky.
Vynikající přísada do teplých pokrmů
Obsah tuku 10 %
Tip na recept
Paprikovo – rajčatová polévka s tymiánem
K přípravě potřebujeme
MEGGLE Creme Cuisine 200 mlMEGGLE Bylinkové máslo 50 gCibule 200 gČerstvé velké stroužky česneku 2 ksČerstvá paprika (žlutá, zelená, červená) 700 gTymián 1 snítkaZeleninový vývar 500 mlLoupaná rajčata ve vlastní šťávě 1500 mlCukr 1 lžíceBílý pepř, sůl
Příprava
Nakrájejte cibuli na malé kostičky a orestujte spolu s nasekaným česnekem na másle až cibule zesklovatí. Mezi tím zbavte papriku semínek a nechte péct v troubě 10 minut při 200°C. Poté vyjměte z trouby, oloupejte a nakrájejte na kostičky, z toho 200 g dejte do mísy stranou. Zbytek přidejte k cibuli. Podlijte 100 ml MEGGLE „Creme Cuisine na vaření“ a přidejte tymián. Dále přidejte zeleninový vývar a rajčata a vše povařte přibližně 10 minut. Dochuťte solí, pepřem a cukrem.Uvařenou směs rozmixujte a posypte paprikou, kterou jste si dali stranou. Rozdělte do talířů a ozdobte lžičkou MEGGLE „Creme Cuisine na vaření“.