Les Fruits Du Paradis
250 g
BIO palmový cukr se vyrábí z květů palmy datlové, konkrétně z jejího nektaru. Podobně jako datlový sirup i palmový cukr má jemnou karamelovou chuť. Zároveň má také nízkou glykemickou hodnotu, díky čemuž zvyšuje hladinu cukru v krvi pomaleji než běžný cukr.Jedná se o zcela přírodní produkt, který je bohatý na minerály, jako je draslík, hořčík a železo. Je také dobrým zdrojem vlákniny, která pomáhá ...
BIO palmový cukr se vyrábí z květů palmy datlové, konkrétně z jejího nektaru. Podobně jako datlový sirup i palmový cukr má jemnou karamelovou chuť. Zároveň má také nízkou glykemickou hodnotu, díky čemuž zvyšuje hladinu cukru v krvi pomaleji než běžný cukr.Jedná se o zcela přírodní produkt, který je bohatý na minerály, jako je draslík, hořčík a železo. Je také dobrým zdrojem vlákniny, která pomáhá udržovat zdravé trávení. Navíc je v menším množství vhodný i pro diabetiky, jako náhrada za běžný cukr nebo umělá sladidla. Palmový cukr se hodí jako přírodní sladidlo do nejrůznějších jídel a nápojů. Můžete jej přidat do sladkých dezertů nebo snídaní a nahradit jím část nebo rovnou všechen řepný cukr. Zároveň je vhodný i do čaje nebo kávy, kterým přidá lehce karamelový podtón, nebo do limonád.
Více informací o produktu