Kamila Chocolates Srdce z bílé čokolády sypané lyofilizovaným ovocem 100 g
Kamila chocolates
Složení: Bílá čokoláda 95% (cukr, kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma),
1% lyofilizované ostružiny, 1% maliny a 2% jahody.
Minimální obsah kakaové sušiny: bílá čokoláda 27%
Výživové hodnoty ve 100g výrobku :
Energetická hodnota: 2283 kJ/546 kcal ,
Tuky: 32 g , Z toho nasycené mastné kyseliny: 19 g
Sacharidy: 57 g , Z toho cukry: 56 g
Bílkoviny...
1% lyofilizované ostružiny, 1% maliny a 2% jahody.
Minimální obsah kakaové sušiny: bílá čokoláda 27%
Výživové hodnoty ve 100g výrobku :
Energetická hodnota: 2283 kJ/546 kcal ,
Tuky: 32 g , Z toho nasycené mastné kyseliny: 19 g
Sacharidy: 57 g , Z toho cukry: 56 g
Bílkoviny: 6 g, Sůl: 0,2 g
Čokoládová manufaktura
Zakladel společnosti FRANTIŠEK HLAVA vědomě navazuje na slavnou tradici dezertářského řemesla v Česku a nabízí dokonalé řešení pro všechny zájemce, kteří to s cukrářstvím myslí vážně. Snaha obnovit zašlou slávu českého čokoládovnictví a vyvést jej ze zapomění byla od počátku podmíněna jeho úsilím o návrat ke kvalitní čokoládě a rozmanitosti náplní, které češi znali již za první republiky.
Rodinná firma Kamila prodělala v posledních letech celou řadu změn. Lahodné čokoládové speciality již pan Hlava se svou rodinou nevyrábí na starém temperovacím stroji v suterénu rodinného domku ve Vyskytné, jak tomu bývalo po převratu, ale díky postupnému vývoji a silnému zájmu zákazníků se firmě podařilo zrekonstruovat výrobní halu a všechna výroba se tak přesunula do moderních prostor.
V dnešní době je již výroba rozdělena do několika samostatných sekcí. Společnost nabízí jak velkokapacitní produkci, tak zcela jedinečnou zakázkovou výrobu pro kohokoliv, kdo o ni požádá. Tato deviza patří k hlavním podmínkám interních směrnic čokoládovny KAMILA.
Výroba čokolády
K výrobě používáme pouze čokoládu té nejvyšší kvality! Rovněž náplně bonbonů jsou vyráběny z prvotřídních ingrediencí. Dbáme na to, aby si tuto zásadu vzali k srdci i naši dodavatelé. Proto preferujeme pouze firmy, které jsou schopny naše nároky splňovat a mnohdy i předbíhat dobu ve vývoji nových a především úspěšných chutí, pro naši pokrokovou výrobní technologii.
Lidé v čokoládovně
Jemná cukrářská kuchyně byla vždy oceňovaným uměním a jen málokterá forma umění se v uplynulých desetiletích vyvíjela tak razantně jako produkce čokolád. Sama tradice už nepostačuje.
Naši dezertáři jsou mistry svého oboru. Používají osobité postupy i přísady, směšují je s osvědčením, a vytvářejí pestrou škálu zcela nových typů chuťových aroma. Samozřejmě, stále nové postupy vyžadují neobvyklé a alternativní metody přípravy.