Kai Wasabi 6715Y Yanagiba 15,5cm

Kai bambus 15.5 cm

- typ nože: YANAGIBA filetovací jednostranně broušený (pro praváky)  - délka ostří: 155 mm  - délka rukojeti: 126 mm  - tvrdost oceli: 58±1 HRC  - materiál čepele: japonská ocel Daido 1K6  - materiál rukojeti: černý polypropylen s bambusovým prachem  - EAN: 4901601464542  - vyrobeno v Japonsku    Japonský typ nože YANAGIBA - tradiční nůž určený k filetování ryb. Má jednostranné ostří zajišťující č...

- typ nože: YANAGIBA filetovací jednostranně broušený (pro praváky)  - délka ostří: 155 mm  - délka rukojeti: 126 mm  - tvrdost oceli: 58±1 HRC  - materiál čepele: japonská ocel Daido 1K6  - materiál rukojeti: černý polypropylen s bambusovým prachem  - EAN: 4901601464542  - vyrobeno v Japonsku    Japonský typ nože YANAGIBA - tradiční nůž určený k filetování ryb. Má jednostranné ostří zajišťující čistý a jemný řez. Proto je vhodný k přípravě Sushi a Sashimi.    Základní profesionální řada KAI WASABI BLACK má díky leštěné čepeli a černé rukojeti krásný minimalistický design. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové uhlíkové oceli Daido 1K6 o úctyhodné tvrdosti 58±1 HRC. Následuje leštěná kovová záštita. Černá rukojeť nabízí optimální hygienický povrch díky kombinaci polypropylenu a bambusového prachu (přírodní anti-bakteriální vlastnost). Proto se tato řada skvěle hodí i do provozu restaurací.    VIDEO - použití nože YANAGIBA: 
Více informací o produktu

Upřesnit výběr

Počet e-shopů: 1

BRUSNEKAMENY.CZ
100 % zákazníků doporučuje e-shop
Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených zákazníků v programu Ověřeno zákazníky.
Skladem
1 350
Cena produktu bez dopravy