Kai
bambus
15.5 cm
- typ nože: YANAGIBA filetovací jednostranně broušený (pro praváky) - délka ostří: 155 mm - délka rukojeti: 126 mm - tvrdost oceli: 58±1 HRC - materiál čepele: japonská ocel Daido 1K6 - materiál rukojeti: černý polypropylen s bambusovým prachem - EAN: 4901601464542 - vyrobeno v Japonsku Japonský typ nože YANAGIBA - tradiční nůž určený k filetování ryb. Má jednostranné ostří zajišťující č...
- typ nože: YANAGIBA filetovací jednostranně broušený (pro praváky) - délka ostří: 155 mm - délka rukojeti: 126 mm - tvrdost oceli: 58±1 HRC - materiál čepele: japonská ocel Daido 1K6 - materiál rukojeti: černý polypropylen s bambusovým prachem - EAN: 4901601464542 - vyrobeno v Japonsku Japonský typ nože YANAGIBA - tradiční nůž určený k filetování ryb. Má jednostranné ostří zajišťující čistý a jemný řez. Proto je vhodný k přípravě Sushi a Sashimi. Základní profesionální řada KAI WASABI BLACK má díky leštěné čepeli a černé rukojeti krásný minimalistický design. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové uhlíkové oceli Daido 1K6 o úctyhodné tvrdosti 58±1 HRC. Následuje leštěná kovová záštita. Černá rukojeť nabízí optimální hygienický povrch díky kombinaci polypropylenu a bambusového prachu (přírodní anti-bakteriální vlastnost). Proto se tato řada skvěle hodí i do provozu restaurací. VIDEO - použití nože YANAGIBA:
Více informací o produktu