Ireks Borůvková náplň s kusovým ovocem Mella Filling - 500 g
Ireks Enzyma
Ovocná náplň borůvková s nižší termostabilitou, vhodná do tlačených koláčů nebo na třené hmoty.
Borůvková náplň určená jak k pečení (koláče, šátečky, buchty, plundrové kapsy apod.), tak k plnění již upečeného moučníku nebo jako protírka dortů a řezů. Obsah 70 % borůvek vás přesvědčí o kvalitě této náplně.
Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní ce...
Borůvková náplň určená jak k pečení (koláče, šátečky, buchty, plundrové kapsy apod.), tak k plnění již upečeného moučníku nebo jako protírka dortů a řezů. Obsah 70 % borůvek vás přesvědčí o kvalitě této náplně.
Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti.
Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce.
Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení.
Vysoký podíl ovoce
- použití plodů prvotřídní kvality
- originální chuť čerstvého ovoce
- přirozená barva a vynikající lesk
Optimální konzistence
- velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení
- definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení
Rozmanité možnosti využití
- ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků
- používají se jako náplň nebo k vytvoření nepečené vrstvy
Barva: typická pro borůvky
Vůně a chuť: typická pro borůvky
Konzistence: roso