Gogi Tempura 0,5 kg
Gogi
Tato směs je ideální pro přípravu křupavé tempury, která zachovává všechny chutě japonské kuchyně. S pečlivě vybranými ingrediencemi připravíte jemně osmaženou a křehkou tempuru, která potěší všechny milovníky japonských specialit. Stačí namočit, obalit a osmažit pro dokonalý zážitek.
Příprava: 500 g směsi se smíchá se 700 ml studené vody (poměr se může měnit podle potřeby). Zeleninu, ryby nebo ma...
Tato směs je ideální pro přípravu křupavé tempury, která zachovává všechny chutě japonské kuchyně. S pečlivě vybranými ingrediencemi připravíte jemně osmaženou a křehkou tempuru, která potěší všechny milovníky japonských specialit. Stačí namočit, obalit a osmažit pro dokonalý zážitek.
Příprava: 500 g směsi se smíchá se 700 ml studené vody (poměr se může měnit podle potřeby). Zeleninu, ryby nebo maso ve vzniklém těstíčku namáčíme a ihned smažíme dozlatova.
Složení- pšeničná mouka, modifikovaný škrob, tapiokový škrob, pečící prášek, sůl, glutaman sodný
Alergeny- pšenice
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 173 kJ
Energie (kcal)- 41 kcal
Tuky- 1,5 g z toho saturované 0 g
Sacharidy- 4 g z toho cukry 0 g
Bílkoviny- 2,9 g
Sůl - 0 g
Více informací o produktu
Příprava: 500 g směsi se smíchá se 700 ml studené vody (poměr se může měnit podle potřeby). Zeleninu, ryby nebo maso ve vzniklém těstíčku namáčíme a ihned smažíme dozlatova.
Složení- pšeničná mouka, modifikovaný škrob, tapiokový škrob, pečící prášek, sůl, glutaman sodný
Alergeny- pšenice
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 173 kJ
Energie (kcal)- 41 kcal
Tuky- 1,5 g z toho saturované 0 g
Sacharidy- 4 g z toho cukry 0 g
Bílkoviny- 2,9 g
Sůl - 0 g