Pro-bio
Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka polohrubá je vhodná k přípravě litých těst, na bábovky, perníky, makovníky, a bublaniny. Je vhodná na třená a šlehaná těsta.Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin.Má podobné složení jako klasická pšenice, ale ve porovnání s ní, je nu...
Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka polohrubá je vhodná k přípravě litých těst, na bábovky, perníky, makovníky, a bublaniny. Je vhodná na třená a šlehaná těsta.Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin.Má podobné složení jako klasická pšenice, ale ve porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná. Víte že? Jsme specialisti na zpracování špaldy. Věnujeme se tomu už od našeho počátku v roce 1992 a máme celou řadu špaldových výrobků (špaldota, mouky, vločky, krupice apod. ). Naše technologie nám umožňuje odebírat špaldu téměř "přímo z pole" a zrno zpracováváme od jeho počátku - čištění, sušení, mletí, balení. Sušíme šetrně teplým vzduchem a konečný produkt si tak zachová své živiny. Mouky nemeleme do zásoby a máme je proto vždy čerstvé a voňavé. Naše špalda pochází z ekopolí, když ji pěstujeme, děláme to šetrně, s ohledem na půdu, vodu, ptáky, hmyz.... Koupí našeho produktu chráníte naši přírodu i své zdraví. Špalda, proč ryzí?A ještě jednou špalda...
Více informací o produktu