Elisa Medoviny Ořechová medovina 0,5 l
Jemná medovina s příjemnou vůní je dokonalým spojením sladkého medu a chutí vlašských ořechů. Díky své lahodné chuti získala stříbrnou medaili na prestižní soutěži Great American IWC 2017 v New Yorku a zlatou medaili na domácí soutěži Slavnosti medoviny 2011!
Proč koupit?
Tradiční poctivá medovina z Nivnice. Elisa je vyráběna podle původní rodinné receptury již od roku 1973. Vyrábí se z těch nejle...
Jemná medovina s příjemnou vůní je dokonalým spojením sladkého medu a chutí vlašských ořechů. Díky své lahodné chuti získala stříbrnou medaili na prestižní soutěži Great American IWC 2017 v New Yorku a zlatou medaili na domácí soutěži Slavnosti medoviny 2011!
Proč koupit?
Tradiční poctivá medovina z Nivnice. Elisa je vyráběna podle původní rodinné receptury již od roku 1973. Vyrábí se z těch nejlepších českých medů netepelnou cestou, aby se zachovaly všechny významné látky včelího medu. Po prokvašení dozrává v hlubokých klimatizovaných sklepeních. Jejím základem je med a voda upravená technologií Bio Control System. Směs bylin a koření pak dodává medovině nezaměnitelnou chuť.
V létě osvěží, v zimě zahřeje. Medovinu můžeme konzumovat vychlazenou i tepelně upravenou. V letních měsících skvěle osvěží, pokud ji podáváme při teplotě 12-16 stupňů Celsia.
V zimě pak medovinu ohříváme v nekryté nádobě maximálně na teplotu 50 až 60 stupňů Celsia tak, aby neprošla varem. Do studené i teplé medoviny můžeme přidat řez citrónu.
Složení:
Pitná voda, včelí med z ČR, kyselina vinná, konzervant sorban draselný, barvivo: karamel, ořechové aroma.
Objem:
0,5l
Země původu:
Česká republika
Více informací o produktu
Proč koupit?
Tradiční poctivá medovina z Nivnice. Elisa je vyráběna podle původní rodinné receptury již od roku 1973. Vyrábí se z těch nejlepších českých medů netepelnou cestou, aby se zachovaly všechny významné látky včelího medu. Po prokvašení dozrává v hlubokých klimatizovaných sklepeních. Jejím základem je med a voda upravená technologií Bio Control System. Směs bylin a koření pak dodává medovině nezaměnitelnou chuť.
V létě osvěží, v zimě zahřeje. Medovinu můžeme konzumovat vychlazenou i tepelně upravenou. V letních měsících skvěle osvěží, pokud ji podáváme při teplotě 12-16 stupňů Celsia.
V zimě pak medovinu ohříváme v nekryté nádobě maximálně na teplotu 50 až 60 stupňů Celsia tak, aby neprošla varem. Do studené i teplé medoviny můžeme přidat řez citrónu.
Složení:
Pitná voda, včelí med z ČR, kyselina vinná, konzervant sorban draselný, barvivo: karamel, ořechové aroma.
Objem:
0,5l
Země původu:
Česká republika