Ducs de Gascogne Kachní Foie Gras v celku 125 g
Ducs de Gascogne
Než si vychutnáte foie gras, vložte jej na několik hodin do chladničky.
Dbejte na to, abyste ji vytáhli čtvrt hodiny před podáváním, ale nakrájejte ji na poslední chvíli.
Bez konzervačních látek nebo antioxidantů mohou mít naše foie gras mírně tmavé povrchové zbarvení, záruku autenticity a přirozenosti, která bude zdůrazněna, jakmile bude produkt nakrájen.
Doprovázejte své foie gras opečeným venko...
Dbejte na to, abyste ji vytáhli čtvrt hodiny před podáváním, ale nakrájejte ji na poslední chvíli.
Bez konzervačních látek nebo antioxidantů mohou mít naše foie gras mírně tmavé povrchové zbarvení, záruku autenticity a přirozenosti, která bude zdůrazněna, jakmile bude produkt nakrájen.
Doprovázejte své foie gras opečeným venkovským chlebem a jemným bílým vínem nebo sklenkou šampaňského.
Talíře můžete také ozdobit ovocným konfitem, perníkem nebo mini-fíkem osvěženým Armagnacem.
Tuto tradiční recepturu jsme zachovali v puvodní verzi pro to nejlepší Foie Gras.
Vařené foie gras, čerstvě připravené , jsou ručně okořeněny výhradně solí a pepřem, rozdrcené na poslední chvíli, aby odhalily všechny své vůně.
Složení: ztučnělá kachní játra, sůl, pepř.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 2205kJ / 535kcal,
tuky: 55g,
z toho nasycené mastné kyseliny: 21g,
sacharidy: 1,9g,
-z toho cukry: 1,8g,
bílkoviny: 8,1g,
sůl: 1,9g.
Čistá hmotnost: 125g
Země původu: Francie.
Doporučení: před jídlem Foie Gras vložte na několik hodin do chladničky, čtvrt hodiny před podáváním vyjměte z chladničky, nakrájejte na plátky ostřím namočeným ve vlažné vodě.
Skladujte při teplotě do 25°C. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 2 dnů.