Ducs de Gascogne Jelení terina s Armagnacem 130 g
Ducs de Gascogne
Zde je terina, které by se d Artagnan určitě nevyhýbal! Vyrobeno z ušlechtilé zvěřiny, jemný nádech Armagnac, nejstaršího z francouzského eaux-de-vie.Jednoduchá paštika? Ne, pochoutka! Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se vyrábějí v Gimontu v srdci Gers a jsou připravovány bez barviv nebo konzervačních látek.
Složení: jelení maso (25%), ve...
Složení: jelení maso (25%), vepřové maso a tuk, vepřová játra, vepřové libové maso, Armagnac
(2%), sůl, koření.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 1296kJ/313kcal,
tuky: 27g,
z toho nasycené mastné kyseliny: 9,9g,
sacharidy: 1,6g,
z toho cukry: 0,4g,
bílkoviny: 16g,
sůl: 1,6g.
Doporučení: servírujte chlazené.
Hmotnost: 130g
Vyrobeno ve Francii.
Skladujte při teplotě do 25°C. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 2 dnů.