Dr. Oetker Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky 20 g
Dr. Oetker 20 g
Dr. Oetker Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky 20g
Není želatina, jako želatina. Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky Dr. Oetker byla speciálně vyvinuta na použití na vaječnou nebo salámovou tlačenku, aspiky a rosoly. Je totiž mimořádně tuhá a výborně drží tvar.Želatinu na vaječnou tlačenku a aspiky stačí rozpustit ve vodě/nálevu/vývaru a použít dle Vašeho oblíbeného receptu.TIP: Při přípravě...
Není želatina, jako želatina. Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky Dr. Oetker byla speciálně vyvinuta na použití na vaječnou nebo salámovou tlačenku, aspiky a rosoly. Je totiž mimořádně tuhá a výborně drží tvar.Želatinu na vaječnou tlačenku a aspiky stačí rozpustit ve vodě/nálevu/vývaru a použít dle Vašeho oblíbeného receptu.TIP: Při přípravě rosolů a aspiků můžete obsah sáčku zalít 0,5 l horké vody z rychlovarné konvice.Vyrovená z přírodní vepřové želatiny.
- Alergeny: bez alergenů a může obsahovat mléko
- Složení: jedlá vepřová želatina.
- Návod na použití: Příprava vaječné tlačenky, rosolů a aspiků: Množství použité tekutiny: vaječná tlačenka 3-4 polévkové lžíce, aspik a rosoly 0,5 l. Obsah sáčku smícháme s odměřeným množstvím studené tekutiny dle použití (vody/nálevu/vývaru) a necháme asi 10 minut nabobtnat. Za stálého míchání zahříváme (nevaříme) až do úplného rozpuštění želatiny. V případě vaječné tlačenky želatinu okamžitě zamícháme do směsi na tlačenku. U aspiků a rosolů necháme želatinu mírně vychladnout a použijeme dle konkrétního receptu. TIP: Při přípravěaspiků/rosolů obsah sáčku zalijeme 0,5 l horké vody z rychlovarné konvice (max.80°C) a míchame až do úplného rozpuštění želatiny.
- Upozornění pro spotřebitele: Může obsahovat stopy (MLÉKO).
- Skladování: Skladujte v suchu. 16,0-25,0 stupňů
Nutriční hodnoty na 100g:Energetická hodnota (kJ/kcal)1513/356Bílkoviny (g)89Tuky (g)-Z toho nasycené mastné k. (g)-Sacharidy (g)-Z toho cukry (g)-Vláknina (g)-Sůl (g)0,38