Dr. Oetker Dort-želé čiré 10 g
Dr. Oetker 10 g želatina
Dort-želé čiré 10 g, v prášku, na 0,25 l tekutiny
SLOŽENÍ
cukr, zahušťovadla (karagenan, karubin), regulátor kyselosti (hydrogenvinan draselný).
ALERGENY
Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Energetická hodnota ve 100g: 273 kJ/64 kcal Tuky: 0,0g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0g Sacharidy: 1...
SLOŽENÍ
cukr, zahušťovadla (karagenan, karubin), regulátor kyselosti (hydrogenvinan draselný).
ALERGENY
Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Energetická hodnota ve 100g: 273 kJ/64 kcal Tuky: 0,0g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0g Sacharidy: 16,0g z toho cukry: 15,6g Bílkoviny: 0,0g Sůl: 0,0g
HMOTNOST/OBJEM
Hrubá hmotnost: 12 g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu!
NÁVOD K POUŽITÍ
Na 250 ml (1/4 l) tekutiny (voda nebo ovocná šťáva). Použití: na přípravu ovocných dortů, řezů a dezertů.
Příprava: Obsah sáčku smícháme se 2-3 lžícemi cukru, přidáme 250 ml tekutiny a důkladně promícháme. Za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme asi 1 minutu. Odstavíme z plotny a za občasného míchání necháme chladnout. Ještě vlažným želé zalijeme ovoce na dortu. Pokud želé před nalitím příliš ztuhne, můžeme ho ještě jednou krátce rozehřát.