Diana Company Preclíky v hořké čokoládě 1000 g
Diana Company 1000 g
Preclíky v hořké čokoládě 1kg
Jak pro vás produkty v polevách vyrábíme?
Proces, kterým se na jádro nanáší poleva, se jmenuje dražování. Tento postup má původ v Řecku. Tehdy se ještě dražovalo v kotlíku zavěšeném nad ohněm. Dnes už technologie pokročily, a tak se surovina běžně nasype do rotačního bubnu, kam se po částech vstřikuje poleva, která na ní postupně ulpívá. Dochází tak k průběžnému ochl...
Jak pro vás produkty v polevách vyrábíme?
Proces, kterým se na jádro nanáší poleva, se jmenuje dražování. Tento postup má původ v Řecku. Tehdy se ještě dražovalo v kotlíku zavěšeném nad ohněm. Dnes už technologie pokročily, a tak se surovina běžně nasype do rotačního bubnu, kam se po částech vstřikuje poleva, která na ní postupně ulpívá. Dochází tak k průběžnému ochlazování a tuhnutí polevy.
V případě preclíků je postup trochu odlišný. Suroviny určené k máčení se vyskládají na pás, který je doslova proveze pod čokoládovým vodopádem. Po vychladnutí jsou už tyto čokoládové dobroty připraveny putovat do pytlíku a potom rovnou k vám domů.
- Alergeny: produkt obsahuje obiloviny obsahující lepek, sojové boby a může obsahovat mléko, podzemnici olejnou (arašídy), sezamová semena, skořápkové plody
- Složení: preclíky 50% (pšeničná mouka, sůl, rostlinný olej slunečnicový, droždí, pšeničná sladová mouka, regulátor kyselosti E524), hořká čokoláda 50% (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor sojový lecitin E322, přírodní vanilkové aroma).
- Návod na použití: Preclíky v hořké čokoládě jsou oblíbenou pochoutkou pro děti i dospělé. Nejlepší jsou samozřejmě jen tak do pusy, ale můžete je přidat do jogurtu, vloček, nebo s nimi zkusit ozdobit i dezert.
Pro doplnění chuti a dalších živin je lze namixovat s jinými ořechy nebo sušeným ovocem vytvořit tak super svačinku, která je vždy po ruce.
- Skladování: Skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
Nutriční hodnoty na 100g:Energetická hodnota (kJ/kcal)1931,8/460,5Bílkoviny (g)7,9Tuky (g)18,1Z toho nasycené mastné k. (g)10Sacharidy (g)63,7Z toho cukry (g)25,4Vláknina (g)5,6Sůl (g)1,76