Cinzano
1 l
15 %
Cinzano vzniká spojením vína, alkoholu, cukru a aromatických látek, mezi nimi k nejvýznamnějším nepochybně patří pendrek. Vermut Cinzano neobsahuje aromatizační přísady ani umělá barviva na rozdíl od mnoha jiných aromatizovaných vín. Všechny druhy Cinzana, ať jsou podávány jako aperitiv nebo jako digestiv, nejlépe vyniknou, pokud jsou dobře vychlazené (ideální teplota je 8 až 12 ° C). Před jídlem ...
Cinzano vzniká spojením vína, alkoholu, cukru a aromatických látek, mezi nimi k nejvýznamnějším nepochybně patří pendrek. Vermut Cinzano neobsahuje aromatizační přísady ani umělá barviva na rozdíl od mnoha jiných aromatizovaných vín. Všechny druhy Cinzana, ať jsou podávány jako aperitiv nebo jako digestiv, nejlépe vyniknou, pokud jsou dobře vychlazené (ideální teplota je 8 až 12 ° C). Před jídlem se hodí k chuťově výrazným předkrmům, které dokonale připraví chuťové buňky pro další chody. Cinzano podáváme čisté nebo se sodou. Vychutnat si ho však můžeme nejen jako aperitiv: Cinzano je jednou z nejrozšířenějších ingrediencí do známých koktejlů po celém světě.
Více informací o produktu