Callebaut Mléčná do fontány 2,5 kg
Callebaut 2500 g 37.8 % mléčné Callebaut
Mléčná čokoláda do fontány Callebaut - pro dokonalý zážitek a bezproblémový provoz čokoládové fontány doporučujeme použití luxusní belgické čokolády Callebaut. Lze použít i jiné druhy čokolády, ale ochudíte se tím o jedinečnou chuť a vůni belgické čokolády, která je považována za nejlepší na světě. Je dodávána ve formě pecek s označním "Callets™" pro snadnou manipulaci a rozpouštění.
Čokolády urče...
Čokolády určené pro použití v čokoládové fontáně mají vyjímečné vlastnosti a lépe tečou, než jiné druhy čokolády. Jsou tekuté už při teplotě asi 33 °C.
Čokoláda Callebaut pro čokoládové fontány může být použita ve všech značkách čokoládových fontán. Při přípravě dodržujte návod na obsluhu fontány a mějte na paměti, že čokoláda by se neměla nikdy zahřát na více než cca 50 °C a nesmí se do ní dostat voda, mléko, máslo (pouze kakaové máslo), smetana a další tekutiny (kromě rostlinného oleje neutrální chuti). Pokud něco z toho nastane, čokoláda zhoustne a nebudete ji ve fontáně moci použít. Při rozpouštění je důležité postupovat pomalu a čokoládu míchat.
Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilka.
Minimální obsah kakaa: 37,8 %
Minimální obsah mléčné sušiny: 20,4 %
Balení: pecky Callets™ v sáčku 2,5 kg
Označení: CHM-N823FOUNE4-U71
Výrobce: BARRY CALLEBAUT BELGIUM N.V., Aalstersestraat 122, 9280 Lebbeke-Wieze, Belgium
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2449 kJ (585 kcal); tuky 40 g (z toho nasycené mastné kyseliny 24 g); sacharidy 48 g (z toho cukry 47 g); bílkoviny 6,5 g; sůl 0,19 g.
Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte na suchém místě bez vůní a pachů, při teplotě 12-18°C a relativní vlhkosti do 70%.