Bodum Latteo 0,25l
Bodum 0.25 l
Ruční šlehač na mléko se skleněnou rukojetí od firmy Bodum.
Řada výrobků Bodum byla doplněna těmito fantastickými šlehači na mléko. Měkké plastové víčko má hluboký okraj, aby zabránilo mléčné pěně vytékat skrz nálevku. Držák šlehacího pístu se velice dobře drží a je příjemný na dotek.
Za méně než 30 sekund můžete snadno proměnit předehřáté mléko v hustou mléčnou pěnu. Jakmile mléčnou pěnu použijet...
Řada výrobků Bodum byla doplněna těmito fantastickými šlehači na mléko. Měkké plastové víčko má hluboký okraj, aby zabránilo mléčné pěně vytékat skrz nálevku. Držák šlehacího pístu se velice dobře drží a je příjemný na dotek.
Za méně než 30 sekund můžete snadno proměnit předehřáté mléko v hustou mléčnou pěnu. Jakmile mléčnou pěnu použijete, můžete jednoduše umýt každou část šlehače Bodum LATTEO v myčce na nádobí.
Jak snadno připravit mléčnou pěnu:
1) Naplňte nádobku STUDENÝM mlékem (odtučněným nebo polotučným) až po rysku (cca. 0,25l)
2) Umístěte nádobku na rovný povrch.
3) Nasaďte víčko se šlehačem na nádobku a zavřete nálevku.
4) Šlehejte mléko stlačováním a vytahováním pístu nahoru a dolů, takto zatáhněte a stlačte cca. 60-90krát (ucítíte, jak mléko houstne).
5) Nechte mléko cca. minutu odpočinout. Za tuto dobu ještě výrazně zhoustne.
6) Pokud chcete mléčnou pěnu horkou, ohřejte ji po cca. 30-50 sekund na nejvyšší stupeň v mikrovlnné troubě (nezapomeňte nejprve sundat víčko s pístem).
7) Hotovo!