Berndorf Sandrik Profi Line nůž Santoku 17 cm
Berndorf Sandrik nožířská ocel více obrázek japonské 17 cm
nůž užitkový Sandrik Berndorf
nůž z řady Profi Line je vhodný pro hotely, restaurace, gastro provozy.
Velmi vhodný na ryby, tvrdé sýry, maso pro velice širokou čepel o délce 17 cm.
Vysoko kvalitní nůž s ocelovou čepelí s tvrdostí 55 Rockwell. Toto zajišťuje velice dlouhou životnost nože.
Extra ostrý nůž s čepelí broušenou do klínu.
Záda čepele jsou broušená se sraženými hran...
nůž z řady Profi Line je vhodný pro hotely, restaurace, gastro provozy.
Velmi vhodný na ryby, tvrdé sýry, maso pro velice širokou čepel o délce 17 cm.
Vysoko kvalitní nůž s ocelovou čepelí s tvrdostí 55 Rockwell. Toto zajišťuje velice dlouhou životnost nože.
Extra ostrý nůž s čepelí broušenou do klínu.
Záda čepele jsou broušená se sraženými hranami.
Držadlo nože má zadní ochranu proti vyklouznutí z ruky.
Na čepeli je značka výrobce, druh oceli a tvrdost oceli. ( viz foto )
Délka čepele : 17 cm
Celková délka : 29 cm
Šířka : 4,5 cm
Váha :
Materiál : Ocel nerez X50CrMoV15
Tvrdost : HRC +/-2 Rockwell
myčka : ano
Certifikát nezávadnosti:
http://nůž ocel berndorf sandrik profi line kuchyně jídelní tvrdost 55 rockwell ocelový restaurace hotel gastro provozy vysoce kvalitní
Čepele nožů jsou na používaná změkčovadla odolné, navzdory tomu se umýváním nožů myčce zmatní čepel.
Nože není doporučené sušit v myčce, ale utřít je měkkou utěrkou.
V jednom koši na příbory se nedoporučuje v myčce umývat spolu příborové díly z chromové oceli 18/10 a chromové oceli 18/0.
Do košů na příbory vkládejte nože držadlem směrem dolů. Zbytky jídla jsou většinou kyselé a napadají na povrch příborů, proto umývejte příbor hned po použití. Případné fleky na povrchu neodstraňujte drsným prostředkem na čištění.
Děkujeme Vám za projevenou důvěru a zároveň Vám blahopřejeme k Vašemu úspěšnému nákupu našich produktů - Berndorf Sandrik