Bacilli Bio miso čerstvé rýžovo hrachové 250 g

Optimistic

Miso je tradiční fermentovaná pasta původem z Japonska. Hlavní složkou je tzv. Aspergillus Oryzae, česky Kropidlák rýžový neboli kōji – plísňová kultura, která se pěstuje na rýži nebo jiné obilovině. Koji svými enzymy rozkládá škroby na cukry, používá se při výrobě saké, sojové omáčky nebo právě miso pasty. Toto miso je světlé, má sladko-slanou chuť a je jemně ...

Miso je tradiční fermentovaná pasta původem z Japonska. Hlavní složkou je tzv. Aspergillus Oryzae, česky Kropidlák rýžový neboli kōji – plísňová kultura, která se pěstuje na rýži nebo jiné obilovině. Koji svými enzymy rozkládá škroby na cukry, používá se při výrobě saké, sojové omáčky nebo právě miso pasty. Toto miso je světlé, má sladko-slanou chuť a je jemně namleté. Je vypěstované na celozrnné bio rýži a protein mu dodává český bio hrách. Má mnohostranné využití jako ochucovací pasta, může být skvělým základem polévky nebo s ním můžeme dochutit omáčky, zálivky či zeleninu. Miso pasta je fermentována a není pasterována.
HMOTNOST: 250 g
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
SLOŽENÍ: hrách* 40 %, rýže natural* 40 %, voda, sůl, kultura aspergillus oryzae. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje žádné alergeny ani jejich stopy.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 ML:
Energetická hodnota
883 kJ/208 kcal
Tuky
0,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,2 g
Sacharidy
40 g
z toho cukry
2,3 g
Bílkoviny
10 g
Sůl
8 g
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Fermentovaná ochucovací pasta. Skladujte při teplotě do +25 °C.
CZ-BIO-004
Zemědělská produkce EU/mimo EU
Více informací o produktu

Upřesnit výběr

Počet e-shopů: 1

bio nebio s. r. o.
98 % zákazníků doporučuje e-shop
Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených zákazníků v programu Ověřeno zákazníky.
Skladem
127
Cena produktu bez dopravy