Authentic Hovězí veverky cca 0,54 kg

Authentic

Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Česká hovězí veverka: maso tak dobré, že si ho řezník nechává pro sebe.
Delikatesní kousek masa poblíž bránice. Občas se jí říká i řeznická panenka, protože si ji řezníci dříve nechávali pro sebe. Není divu – jde o nejkřehčí a nejchutnější kousek masa hned po panenské svíčkové.
Jelikož je veverka v blízkosti jater, nabízí nezvykle prokrvené, voňavé a...

Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Česká hovězí veverka: maso tak dobré, že si ho řezník nechává pro sebe.
Delikatesní kousek masa poblíž bránice. Občas se jí říká i řeznická panenka, protože si ji řezníci dříve nechávali pro sebe. Není divu – jde o nejkřehčí a nejchutnější kousek masa hned po panenské svíčkové.
Jelikož je veverka v blízkosti jater, nabízí nezvykle prokrvené, voňavé a chuťově výrazné maso. Kříží výrazně šťavnatý šmak  rib-eye steaků s křehkou konzistencí svíčkové panenky. Steaku z hovězí veverky se přezdívá „hanger steak“ a právě steaková příprava veverce sluší nejvíc.
TIP NA PŘÍPRAVU
Steaky alespoň 30 minut před tepelnou vyndejte z obalu a nechte odpočinout při pokojové teplotě. Maso potřete rostlinným olejem a vložte na rozpálenou suchou pánev, opékejte z každé strany 2-3 minuty (úprava medium rare/ medium). Přendejte z pánve na talíř, osolte, opepřete a nechte cca 5 minut odpočinout pod alobalem nebo druhým talířem.
Tipy, jak správně propéct steak, se dočtete na našem blogu.
České maso Authentic od Brejchy: řeznická kvalita, která myslí na přírodu
Máte rádi maso hezky česky? Rozmazlete chuťové pohárky hovězím a vepřovým, které zpracovala legendární rodinná firma Petra Brejchy. Na začátku jeho příběhu bylo nadšení pro řemeslo a podporu regionálních farmářů. Maso proto vozí pouze z ověřených českých chovů, max. ze vzdálenosti 100 km.
Dnes provozuje jeden ze tří největších provozů na zpracování hovězího v ČR, který operuje dle zásad wellfare. Zvířata tu před porážkou mají dvojnásobnou velikost stájí než stanovuje wellfare se systémem jednosměrného nahánění.
Brejchovy priority? Nejpřísnější hygienické standardy s minimálním dopadem na životní prostředí. Recyklují zbytkové teplo pro další využití, s pomocí unikátních technologií společnosti Ecolab šetří teplou vodu a navíc kladou důraz na zpracování všech produktů výroby – namísto vyhazování zbytků je předávají k využití v sektoru krmiva pro mazlíčky.
Maso od pana Brejchy je následně stařené, porcované a balené ve společnosti Aspius v Mníšku pod Brdy, jejichž závod byl oceněn hodnocením „high level“ v rámci certifikace IFS (International Foods Standards) a je jedním z nejmodernějším u nás.
Více informací o produktu

Upřesnit výběr

Počet e-shopů: 1

Košík.cz
60 % zákazníků doporučuje e-shop
Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených zákazníků v programu Ověřeno zákazníky.
Skladem
145
Cena produktu bez dopravy